2777
2789
عنوان

داشتم حرکت زشت زن داداشمو به شوهرم تعریف میکردم که

| مشاهده متن کامل بحث + 5485 بازدید | 144 پست
عقده ای کلمه زشتی نیست. زشت اینه داری غیبت زن برادرتو پیش کسی که محرمش نیست می‌کنی

پستارو میخوندی    غیبت چیزیه که طرف ندونه   من فقط جواب سلامی که نمیداد رو گفتم دوباره تکرار شده 🥀🥀🥀

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من به شوهرم : گوه خوری نکن . آلبرده . آشغال .

بی شعور . کو.نی . ک.ص نگو . من تو رو نمی خورم گوه 

اسکل . ک.صخل . تیله سگ . ک.صکش   . دیوث

سگ . خر . و‌....

انقدر که بقیشون یادم نیست😶😂 همو هم خیلیییییییییییی دوس داریم قربونش برم😍😂

من و همسرم هم خیلی مودبانه باهم حرف میزنیم حتی به هم تو نمیگیم پونزده ساله فقط میگیم شما ، یکبار تو حرفام بهش یه حرف بی ادبی که مخاطبم شخص دیگه ای بود پیشش گفتم تا نیم ساعت قهقهه میزد باور نمیکرد منم بلدم😐😅 واقعا این مردا چی درباره ماها فکر میکنند یعنی ما انقدر ایزوله ایم که این چیزارو نشنیده باشیم 🥴😵‍💫

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
عقده ای کلمه زشتی نیست. زشت اینه داری غیبت زن برادرتو پیش کسی که محرمش نیست می‌کنی

پستارو میخوندی    غیبت چیزیه که طرف ندونه   من فقط جواب سلامی که نمیداد رو گفتم دوباره تکرار شده 🥀🥀🥀

من و همسرم هم خیلی مودبانه باهم حرف میزنیم حتی به هم تو نمیگیم پونزده ساله فقط میگیم شما ، یکبار تو ...

آفرین من گاهی خودم خجالت میکشم 😬 نمیدونه چیا بلدم 

از پیاماتون معلومه که هم خودتون هم شوهرتون خیلی باادبید که این در آینده رو بچه هاتونم تاثیر میزاره 

کاش امثال شما بیشتر شه

متاسفانه الان که ۹۰درصد بچه ها اولین چیزی که از پدرومادر یاد میگیرن فحاشیه

زن داداشت برخوردش با خواهرای دیگه چطوریه؟

خواهر بزرگمم به بچش گفته جیغ نزن 

خانم بهش برخورده 

الان مدت هاست عروسش بچه ی سومش اومده 

نرفته برای دیدنی 

یه خواهرمم که دوره بهمون 

الان با یه خواهرم مچ شدن   میرن میان     اینم خودش بچه داره    به بچه ی اون چیزی نمیگه    چون اخلاقشو میشناسه 

از پیاماتون معلومه که هم خودتون هم شوهرتون خیلی باادبید که این در آینده رو بچه هاتونم تاثیر میزاره ک ...

ان شاءالله که بتونیم تو اثن مسیر موفق باشیم     ولی متأسفانه بچه ها بعد ها در مدرسه از دوستاشون بیشتر دریافت میکنن و یه کم کار والدین سخت تر میشه 

بعد من به شوهرم : گوه خوری نکن . آلبرده . آشغال .بی شعور . کو.نی . ک.ص نگو . من تو رو نمی خورم گوه ا ...

😁😁😁 اون چی همینقدر عاشقانه جوابتون رو میده؟ 🤭🤭🤭🤭 خواهرم ده تا چیز بهم یاد دادی با این پست 🤣🤣🤣