2777
2789

رفیقم بعد دوبار طلاق خیلی عوض شده بود سنی هم نداشت ۱۹ سالش بیشتر نبود 

تو این مدت با پسرای زیادی در ارتباط بود و من تموم تلاشمو کردم ک ازش محافظت کنم اما اون انقد ب همشون اعتماد داشت ک حرفای هیچکس براش مهم نبود و آخرم ضربه شو خورد حتی ب واسطه اون با دوتا پسر اوکی شدم و ضربه بدی خوردم 

دیشب استوری شو چک کردم با دوس پسرش ک هیچ نسبتی باهم ندارن لب دریا بغل هم بودن...

حس میکنم دیگه ب درد رفاقت برا هم نمیخوردیم برا همینم تمومش کردم...

کاش ب حرفم گوش میکرد کاش انقد چشم بسته ب پسرا نزدیک نمیشد  خودشو داقون و عوض نمیکرد من ک میدونم این پسره هم بعد شکارش ولش میکنه...

نه بابا کودک همسری خیلی عالیه جلوی فساد و اینا رو میگیره 🥹❤️

کودک همسری :

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای الان نمیفهمه چه آسیبی دیدههههه با نوزده سال سن دوبار طلاق ؟؟؟ کاش خانوادش کمکش کنن 

تو خوب کردی ولش کردی خودش تا به خودش نیاد درست نمیشه

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

هی منم با دوستم بخاطر همین جریان قطع رابطه کردم

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

قبل این عکسم عادی و نرمال نبود باهاش دوست بودی

یا تنها بمون یا با آدمها موفق و هدفمند درست حسابی بگرد با همچین آدمهایی هم نشین باشی مسیر معلومه به کجا میره

وقتی رشد کسی که کنارت هست رو ببینی توام رشد میکنی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
قبل این عکسم عادی و نرمال نبود باهاش دوست بودییا تنها بمون یا با آدمها موفق و هدفمند درست حسابی بگرد ...

اگه تو هم جای من بودی کات میکردی؟ یا من عجولانه تصمیم گرفتم 

من خودم روانمو سر رابطه های پیزوری به فنا دادم روحیم داغون شده

منم همینطور... برا همین میترسم دوس ندارم دوباره با ادمایی نشست و برخاست کنم ک اون دوره رو دوباره برام رقم بزنن

منم همینطور... برا همین میترسم دوس ندارم دوباره با ادمایی نشست و برخاست کنم ک اون دوره رو دوباره برا ...

وقتی میرم شمال لبه دریا افسردگی بدی میگیرم که میخام بمیرم فقط

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

اگه تو هم جای من بودی کات میکردی؟ یا من عجولانه تصمیم گرفتم

من اصلا دوست نمیشدم نمیتونم با همچین آدمی هم نشین شم و گفتگو کنم الان تو سن شما کلی هستن دارن صدشونو برای هدف و آینده که براش برنامه ریزی کردن میذارن بعد من برم با کسی دوست شم که دو طلاق گرفته قبل ۱۹ ، الانم از این پسر به اون پسر دست به دست میشه داره این چی به من اضافه میکنه چه حرف مشترکی داریم افکارمونم یکی نیست

تو اصلا نباید با این دوست میشدی اونم مشخصه خانواده درستی نداره ولش کردن هر بلایی سرش تو این سن اومد الان نمیفهمه بنده خدا

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم