2777
2789
عنوان

چرا بعضیا ازدواج رو افتخار می دونن❓️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 39 پست

نه مجردی خیلی خوبه  نه متاهلی هر دو مشکلات خاص خودشو داره 

چقدر مجرد بمونی ؟ دیگه تهش مادر و پدرتم صداشون در میاد بذار یه بحثی پیش بیاد متوجه میشی چی میگم (اطرفم زیاد دیدم )

میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی زندگیش بخودش ربط دار دیگ 

قرار نیست کسی ک ازدواج کرده پز بده

چون خدا میزنه تو سرش

ادم ها تو شرایط متفاوت هستن 

هیچ کس حق ندار قضاوت کنه یا بعضی زن ها باز جویی میکنن

دخترا رو این خیلی زشته 

بعدا همون ها میش بلا میوفته بزندگیشون 

امضات خیلی خوبه

گاهی توضیح دادن واقعا بی‌فایده‌ست فقط باید بگی تو درست میگی و رد بشی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

گاهی توضیح دادن واقعا بی‌فایده‌ست فقط باید بگی تو درست میگی و رد بشی

دقیقا آدمی که دائما قضاوت میکنه و نمیخواد بفهمه فقط باید بیخیالش بشی گذر زمان بهش میفهمونه

Intj- 

موفقیت برای هرکی یه معنایی داره یکی وارد شدن به زندگی تاهل موفقیت میدونه یکی هم متاهل بودن یه بدبختی محض میدونه 

من به عینه دیدم رویایی که تو ذهنم از زندگی دارم برای بعضی ها کابوس و برعکس رویای اونا برای من یه کابوس ولی درکل منم با شما هم عقیده یا مجردی یا ازدواج خوب

بستگی داره یه وقتی هست بابات یه خونه مستقل بهت میده برای خودت کار میکنی عشق و حالهولی بخوای مستاجر ب ...

من آرزوم اینه بتونم مستقل بشم به نظرم خیلی بهتر از متاهلیه 

کاربر اقام