2777
2789
عنوان

چرا بعضیا ازدواج رو افتخار می دونن❓️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 39 پست

چون خیلی ها ت مجردی خیری ندیدن حتی از خونواده هاشون ،و فک میکنن موفقیتشون و ....ت ازدواجه و سریع بدون شناخت خودشونو بدبخت تر میکنن 😐

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا همه یکسان نیست خیلیا مجردی بشدت محدودهستن و نمیتونن حتی لباس دلخواه خودشونو بپوشن ولی زندگی متاهلی براشون خوبه اختیارشون دست خودشونه

ولی برا خیلیا نه برعکسه مجردی خوب متاهلی سخت

بستگی داره یه وقتی هست بابات یه خونه مستقل بهت میده برای خودت کار میکنی عشق و حاله

ولی بخوای مستاجر باشی و مجرد زندگی کنی ،ده برابر بیشتر به ادم فشار میاد 

من یه مدتی تجربه زندگی مجردی و مستقل داشتم ،بهترین دوران زندگیم همون بود😂

خب میگم یا مجردی یا ازدواج خوب

خب شما اینو انتخاب کردی مجرد باشی! کار خاصی نکردی که میگی بنظرت بهتره! انتخابت مجرد بودنه. ازدواج هم هیچ‌وقت انسان کامل پیدا نمیشه. بحثش مفصله باز بشه طولانی میشه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

عزیزم این درست نیست من الان تو خانوادمون یه مجرد داریم پدر و برادرش اذیتش میکنن بهش سخت میگیرن یکیم داریم متاهله واسه خودش تفریح میره گردش میره عشق و حال این منطقی نیست قرار نیست همه یه جور فکر کنن

خب شما اینو انتخاب کردی مجرد باشی! کار خاصی نکردی که میگی بنظرت بهتره! انتخابت مجرد بودنه. ازدواج هم ...

ببین گلم همین

ازدواج با مرد خوب> مجردی> ازدواج با مرد بد 

La

همینه فکر می کنی اونا با این پز ميدند و اذیت میشی  

باید ببینی چرا اذیت میشی، اصلا چه اهمیتی داره که اون پز میده یا نمیده 

شاید اون پز یه خلائی رو  در تو نشونه میگیره که اذیتت می کنه 

و اون خلا چی رو میگه 

حرف حسابی داره یا نداره 

هر نقدی به دیگریما رو به خودشناسی خودمون نزدیگ می کنه

این نظر شماست ازدواج موفق واقعا خوبه

خب غیر این گفتم؟

گفتم ازدواج زمانی خوبه که طرفت فرد مناسب و پشتوانه باشه اگه اینطور نیس خب مجردی بهتره 

تاپیک رو بخونی اینطوری نوشتم

La