2777
2789

مگه هرکاری که ما میکنیم همون لحظه تصمیم نمیگیریم ؟؟ چرا انگار از قبل مجبورمون کردن اینکارو کنیم یا نمی‌دونم

مثلا من چندشب پیش خواب دیدم که داداشم یک مشکلی براش پیش اومد تو خونه من دوتا تیکه لباس گذاشتم تو پلاستیک گفتم ببر برو زود برو ...بعد من متاهلم فرداش مادرم زنگ زد گفت داداشت با بابات دعوا کرد دوتا تیکه لباس برداشت و زود رفت یعنی شوکه شدم اصلا اصلا تا قبل اینکه من خواب ببینم فکرشم نمی‌کردم دعوا کنن و داداشم بره ....

یا یبار خواب دیدم که بچه برادر شوهرم اومده خونمون( مادرش با ما قهر بود مدت ها بود که نیومده بود) وقتی از خواب بیدار شدم گفتم من چرا خوابشونو دیدم هنوز روز بچه برا شوهرم اومد خونمون ....

یا خواب های دیگه که الان یادم نیست ...خب برام عجیبه این کارهای ساده یعنی چی انگاری جایی ثبت شده

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

رویای صادقه و ضمیر ناخودآگاه انسان 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم تعبیر میشن

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

مگه به غیب ایمان نداری؟روح ما بزرگتر از اون چیزیه که فکرشو می کنیم.اما علم امروز این چیزا رو قبول نم ...

عزیزم شما هم معتقدی اینا از پیش تعیین شده ؟

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
خیلی چیزا از پیش مشخصه، اما بعضیهاشو میشه تغییر داد، بعضیهاشو نمیشه

تغییر دادنی ها رو چطور میشه تغییر داد؟

چطور میتونم اطلاعاتمو در این زمینه بالا ببرم با چه کتابی

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
تغییر دادنی ها رو چطور میشه تغییر داد؟چطور میتونم اطلاعاتمو در این زمینه بالا ببرم با چه کتابی

من از استغفار و ترک گناه نتیجه‌ی خوبی می گیرم، اینجوری چیزایی که بنظرم غیرممکن بود ممکن میشه

مگه به غیب ایمان نداری؟روح ما بزرگتر از اون چیزیه که فکرشو می کنیم.اما علم امروز این چیزا رو قبول نم ...

خب ببین الان مثلا داداش من و پدرم تو اون روز در لحظه تصمیم گرفتن بخاطر موضوعی دعوا کنند خب چرا باید از قبل مشخص باشه ؟؟؟ یا بچه برادر شوهر من یک بچه ۷ ساله یهو تصمیم گرفته بیاد خونه ما

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

خب ببین الان مثلا داداش من و پدرم تو اون روز در لحظه تصمیم گرفتن بخاطر موضوعی دعوا کنند خب چرا باید ...

حالا شما که خواب دیدی، اینجور موارد زیاد اتفاق می افته.

آیت الله قاضی در بیداری آینده‌ی افراد رو تا روز مرگ بهشون نشون میداد! 

اینها نشون میده که علوم امروزی خیلی محدود هستن