2777
2789
عنوان

ابجیم مامانمو بیدار کرده صبحانه بهش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4061 بازدید | 131 پست
نه عزیزم خیلی هم اینجوری نیست مادرت تو خونه دائم در حال استراحت نیست و کار خونه خودش از سخت ترین کار ...

یه جوری میگن مامان از صبح تا شب خونس انگار بیکاره پا رو پا انداخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی در اینکه خودش شده خرس گنده که می‌ره سرکار پس می‌تونه به صبحانه رو بزارع .چرا مادرشو از خواب ...

چته بابا اول صبحی برو یه آب بخور اول بعد جواب مردم بده

مادر راضی دختر راضی بقیه کی باشن که ناراضی باشن

تازه یکی هم بهم گفت حسود 😑

ولشون کن بابا ..داری حرف درستو میگی ..به جوری باهات برخورد کردن انگار قتل کردی داری این حرفو میزنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

افرین دقیقا

والله به خداااا .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تو دلمه به مامانم بگم میگم ولش کن بمن چ ولی سر صبحی عصبی شدم

چی بگم خواهر من از بچگی میدیدم مامانم خوابه خیلی خیلی رعایت میکردم یوقت سر و صدا نشه بیدار شه کلا یادم نمیاد یبار بیدارش کرده باشم خصوصا که طفلک میگرنم داره

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چته بابا اول صبحی برو یه آب بخور اول بعد جواب مردم بدهمادر راضی دختر راضی بقیه کی باشن که ناراضی باش ...

حال نمیکنم با آدمهای از خود راضی و متکبری مثل تو که اعضای خانواده ش و کل جامعه رو کلفت و نوکر خودش می‌بینه .خیلی خوشت میاد الان برو دستشویی بگو مامان جون بیا دستتو بگیره زیر سوراخ باسنم .برینم .حوصلم نمیگیره خودمو بشورم تو منو بشور 🤣🤣🤣😏😏

چی بگم خواهر من از بچگی میدیدم مامانم خوابه خیلی خیلی رعایت میکردم یوقت سر و صدا نشه بیدار شه کلا یا ...

دقیقا منم همینم مامانم میگرن داره.من خیلی مراعات همه چیشو کردم خیلی 

حال نمیکنم با آدمهای از خود راضی و متکبری مثل تو که اعضای خانواده ش و کل جامعه رو کلفت و نوکر خودش م ...

خدا شفات بده یه چه اشکالی داره به یه نفر دیگه گفتیم

خودت انداختی وسط طومار طومار حرفای بی ربط میزنی

بقیه ازت کار میکشن قرار نیست تو مجازی خودت خالی کنی به خودشون بگو