2777
2789
عنوان

نه بابا اینجا پادگان نیست

191 بازدید | 15 پست

مدیر مدرسمون امروز نیم ساعت سر صف داشت می‌گفت که نه این مدرسه پادگان نیست و شما مهمون‌های مایید و..

بعد مدرسه ما از فردا تا آخرسال: 

دوازدهم‌ها باید هر روز تا دو بمونن

پنجشنبه هم باید برن مدرسه :) آره داداش پادگان نیست🤌

هیچی هم نمیتونی بگی

تازه ناهار هم نمیتونی ببری با خودت

کولرها هم سالم نیستن

پروژکتور هم نصب کردن ولی لج می‌کنن و روشنش نمی‌کنن و مثل عهد قجر درس میدن

ولی بچه‌ها، خاک گلدون کسی باشید که وقتی به آسمون رسید، بدونه ریشه‌اش کجا بوده.

پاد چه گانی؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا همینه

میدونم ولی بهم فشار اومد 

مدرسه خود زندانه 

کاش پادگان بود 

بعد میاد هر روز میگه نه ما شما رو دوست داریم

دوست داشتی اذیت نمیکردی

خب یه مدرسه خوب برو

نرفتم تیزهوشان رفتم یه مدرسه دولتی حاشیه شهر که سختگیری نکنن.

الان یه کارهایی می‌کنن که روزی هزارمرتبه میگم کاش درس میخوندم نهم و میرفتم تیزهوشان.

:/ ما دبیرستان نرمال تا دو میموندیم.. دهم تا دوازدهم..هرروز .. ناهارم نمیبردیم کلا روال مدرسه مون بود

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

:/ ما دبیرستان نرمال تا دو میموندیم.. دهم تا دوازدهم..هرروز .. ناهارم نمیبردیم کلا روال مدرسه مون بو ...

بحث اینه ما پنجشنبه‌ها هم باید بریم

باقی مدارس که تا دو می‌مونن نمیرن پنجشنبه ها 

نرفتم تیزهوشان رفتم یه مدرسه دولتی حاشیه شهر که سختگیری نکنن.الان یه کارهایی می‌کنن که روزی هزارمرتب ...

بابا دبیرستان همینه دیگه ‌‌‌‌‌.تازه هنرستانم همینه داداشم تا دو مدرسه ست. 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بحث اینه ما پنجشنبه‌ها هم باید بریمباقی مدارس که تا دو می‌مونن نمیرن پنجشنبه ها

درس میدن ؟ این عجیبه .. 

وا چقدر رو مخه خب اینجوری کی وقت میکنین خودتون تست بزنین و درس بخونین

هیچوقت.

من از مدرسه که میام دیگه حال هیچی رو ندارم 

درسم خیلی افت کرده دوازدهم