auhayyy مدیر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 6948 عنوان ابجیم مامانمو بیدار کرده صبحانه بهش بده | مشاهده متن کامل بحث + 4075 بازدید | 131 پست خواهرم ۱۸ سالشه میره سرکار تا بیدار شد مامانمو صدا زد صبحونه براش بزاره خودشم از وقتی بیدار شده سرش توگوشیه عجیب بود برام 1404/08/08 | 06:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
auhayyy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 6948 چ ادم بی ملاحضه ایه مگ مامانت نوکرشه نمیدونم والا منم یادم نمیاد مامانمو برای کاری بیدار کرده باشم ..چیزیم بگم میگه تو یاد نگرفتی و فلان
auhayyy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 6948 اینایی که دارن از خواهره حمایت میکنن تو رنج سنی ۱۵ تا ۱۸ سال هستن دقیقا
عقیق۲ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 7869 نمیدونم برای من شاید عجیب باشه من صبح که بیدار بشم کتری رو خودم روشن میکنم و چای و بقیه کاراهم همینط ... دقیقا منم همین بودم.
auhayyy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 6948 نمیدونم برای من شاید عجیب باشه من صبح که بیدار بشم کتری رو خودم روشن میکنم و چای و بقیه کاراهم همینط ... همون دیگه والا همسرم ساعت 5 میره سرکار یه بار نشده منو صدا بزنه چای بده ..
پریسا_۲۰ عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7134 ما هم دانشگاه رفتیم عزیزیم اگه بخواین مطمئنا میتونین نمیخوام عزیزم من این بدنو تا ۳۰ سال باید ببرم سر کار سخت بگیرم از کار میفته مامانم تا شب تو خونس میتونه بخوابه تنهاام هسضمنا صبحانه فقط برا من نیس بابامم همزمان با من بیدار میشه ک بره سر کار و مامانم جفتمونو راهی میکنه ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
auhayyy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 6948 الهی چطور دلش میاد تو دلمه به مامانم بگم میگم ولش کن بمن چ ولی سر صبحی عصبی شدم
137613761376 عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 428 خب چرا چه عیبی داره؟همین که یه دختر ۱۸ساله درگیر کتاب و کنکور و قروفر نیست این وقت بلند میشه که بره ... کنکور و قر و فر رو گذاشتی تو یه دسته؟!دختری که درس میخونه از دختری که کار میکنه کمتره؟
auhayyy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 6948 خب چرا چه عیبی داره؟همین که یه دختر ۱۸ساله درگیر کتاب و کنکور و قروفر نیست این وقت بلند میشه که بره ... کار میکنه مگه برای مامانم ؟ پولش تو جیب خودشه تازه کلی هم از مامانم میگیره چون حقوقش کنه.. خودش باید کاراشو کنه
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 24862 نمیخوام عزیزم من این بدنو تا ۳۰ سال باید ببرم سر کار سخت بگیرم از کار میفته مامانم تا شب تو خونس میت ... نه عزیزم خیلی هم اینجوری نیست مادرت تو خونه دائم در حال استراحت نیست و کار خونه خودش از سخت ترین کارهاسبدن اون هم قابلیت تحلیل داره ولی در کل جدای از انجام کارای شخصی، کمک و تعاون تو انجام کارای جمعی خودش خوبه خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 13064 خوب منم پا میشم ساعت ۶ چون پسرم میره دبیرستان باید وسایلش مرتب کنم وصبحانه بخورهالانم گوشی دستمه .. کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
پریسا_۲۰ عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7134 دانشجویی و کتاباتو مامانت میزاره پس کی میخوای بزرگ شیی؟ تازه کجاشو دیدی ۲ سال بعد ک معلم شدم میخوام سوالارم بدم مامانم طراحی و تصحیح کنهبزرگی به اینا نیس😂مثلا تنهایی میتونم برم شهر دیگ و بلیط بگیرم و برگردمتنها میتونم برم طلا بخرممیتونم وام بگیرمکارای بانکیمو انجام بدمیا حتی دکتر برمولی تو خونه مامانم خودش میبینه خستم کمکم میکنه ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
ملکه_انگلیسس عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 11238 نمیدونم والا منم یادم نمیاد مامانمو برای کاری بیدار کرده باشم ..چیزیم بگم میگه تو یاد نگرفتی و فلان والا من از راهنمایی به بعد هم خودم بیدار میشدم هم خودم صبحانه مبخوردم متاسفانه نسل جدید خیلی پرتوقع و پرون
auhayyy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 6948 اشکالی در اینکه خودش شده خرس گنده که میره سرکار پس میتونه به صبحانه رو بزارع .چرا مادرشو از خواب ... تازه یکی هم بهم گفت حسود 😑
عقیق۲ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 7869 حوصله ندارم چیزی بگم ..حرفی بزنم میشم بده.دلم برای مامانم سوخت خواهرت اخرین بچس؟؟؟؟ هیچی اخر ته تغاریه لوس بارس اورده مامانت... معمولا هم به بزرگه سخت مییرن ولی به ته تغاری خیلی راحت میگیرن و اوس بار میارن