2777
2789
عنوان

ابجیم مامانمو بیدار کرده صبحانه بهش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4075 بازدید | 131 پست
باهاش اوکیم مشکلی ندارم

پس اگه اوکی هستی جمع کن این مبحثو خواهرم لطفا غیبت همدیگه رو نکنید.  غیبت کردن گناهش بیشتر از زناس  ...براش دعای خیر بکن     ...

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم برای مامانت سوخت

حالا خودش بیدار بشه بازم یه چیزی ، اینکه بری از خواب بیدارش کنی و خودتم بری تو گوشی واقعا ظلمه 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

پس اگه اوکی هستی جمع کن این مبحثو خواهرم لطفا غیبت همدیگه رو نکنید. غیبت کردن گناهش بیشتر از زناس ...

من نگفتم با کاراش اوکیم.از این کارش بدم اومده..بعدشم شما نه منو می‌شناسی نه خانوادم پس غیبت نیست برام سوال شد  کارش عادی بوده یا نه 

پس اگه اوکی هستی جمع کن این مبحثو خواهرم لطفا غیبت همدیگه رو نکنید. غیبت کردن گناهش بیشتر از زناس ...

این غیبت حساب نمیشه چون ما اسی و خواهرشو نمیشناسیم 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

منم اینجوریم خب بیشتر از ده سال

شما بچه ای 

خودت بیدار شو صبحانه اماده کن بخور 

این لوس بازیا چیه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ینی چی

ببخشید به زبان عامیامه میشه وردست خیاط پادوی خیاط 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

دلم برای مامانت سوختحالا خودش بیدار بشه بازم یه چیزی ، اینکه بری از خواب بیدارش کنی و خودتم بری تو گ ...

منم حرفم دقیقا همینه این که تایم بیداری خودش باشه یه چی  ..یعنی  تا بیدار شد اولین کاری که کرد مامانمو بیدار کرد 

من نگفتم با کاراش اوکیم.از این کارش بدم اومده..بعدشم شما نه منو می‌شناسی نه خانوادم پس غیبت نیست برا ...

خیالت راحت عادیه.   مشکلی هست با خواهرت در میان بزار بش نزدیک شو باهم صمیمی باشید      چرا باید یه ملت پشت خواهرت حرف بزنن وبرا مادرت حس ترحم بکنن     واز خواهرت یک موجود بد بسازن       لطفا هوشیار باشید اینجا هیچکس مشکلی حل نمیکنه 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

۲۲سالمه ی بار یادم نمیاد ک مادرم بلند شده باشه برام صبحونه درست کرده باشه الانم شاغلماااا ن برای مدرسه ن برای سرکار 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

نه ولی مادرم فقط من و خواهرمو داره از وقتی شوهرش فوت کرده نمیزاره خودم چیزی آماده کنم بخورم

این بیشتر بهونه هست 

یه بار بدون بیدار کردنشون خودتون اماده کنید مشخص میشه مادرتون هم نیاز به استراحت داره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...