2777
2789
عنوان

ابجیم مامانمو بیدار کرده صبحانه بهش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4075 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم برای من شاید عجیب باشه من صبح که بیدار بشم کتری رو خودم روشن میکنم و چای و بقیه کاراهم همینط ...

همون دیگه والا همسرم ساعت 5 می‌ره سرکار یه بار نشده منو صدا بزنه چای بده ..

ما هم دانشگاه رفتیم عزیزیم اگه بخواین مطمئنا میتونین

نمیخوام عزیزم من این بدنو تا ۳۰ سال باید ببرم سر کار سخت بگیرم از کار میفته مامانم تا شب تو خونس میتونه بخوابه تنهاام هس

ضمنا صبحانه فقط برا من نیس بابامم همزمان با من بیدار میشه ک بره سر کار 

و مامانم جفتمونو راهی میکنه

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

خب چرا چه عیبی داره؟همین که یه دختر ۱۸ساله درگیر کتاب و کنکور و قروفر نیست این وقت بلند میشه که بره ...

کنکور و قر و فر رو گذاشتی تو یه دسته؟!دختری که درس میخونه از دختری که کار میکنه کمتره؟

خب چرا چه عیبی داره؟همین که یه دختر ۱۸ساله درگیر کتاب و کنکور و قروفر نیست این وقت بلند میشه که بره ...

کار می‌کنه مگه برای مامانم ؟ پولش تو جیب خودشه تازه کلی هم از مامانم میگیره چون حقوقش کنه.. خودش باید کاراشو کنه

نمیخوام عزیزم من این بدنو تا ۳۰ سال باید ببرم سر کار سخت بگیرم از کار میفته مامانم تا شب تو خونس میت ...

نه عزیزم خیلی هم اینجوری نیست 

مادرت تو خونه دائم در حال استراحت نیست 

و کار خونه خودش از سخت ترین کارهاس

بدن اون هم قابلیت تحلیل داره 

ولی در کل جدای از انجام کارای شخصی، کمک و تعاون تو انجام کارای جمعی خودش خوبه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
دانشجویی و کتاباتو مامانت میزاره پس کی میخوای بزرگ شیی؟

تازه کجاشو دیدی ۲ سال بعد ک معلم شدم میخوام سوالارم بدم مامانم طراحی و تصحیح کنه

بزرگی به اینا نیس😂

مثلا تنهایی میتونم برم شهر دیگ و بلیط بگیرم و برگردم

تنها میتونم برم طلا بخرم

میتونم وام بگیرم

کارای بانکیمو انجام بدم

یا حتی دکتر برم

ولی تو خونه مامانم خودش میبینه خستم کمکم میکنه

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

نمیدونم والا منم یادم نمیاد مامانمو برای کاری بیدار کرده باشم ..چیزیم بگم میگه تو یاد نگرفتی و فلان

والا من از راهنمایی به بعد هم خودم بیدار میشدم هم خودم صبحانه مبخوردم متاسفانه نسل جدید خیلی پرتوقع و پرون

حوصله ندارم چیزی بگم ..حرفی بزنم میشم بده.دلم برای مامانم سوخت

خواهرت اخرین بچس؟؟؟؟ هیچی اخر ته تغاریه لوس بارس اورده مامانت... معمولا هم به بزرگه سخت مییرن ولی به ته تغاری خیلی راحت میگیرن و اوس بار میارن