2777
2789
راستش آره من وحشتناک حساسم حتی الان که نوجوون شده

برای همونه عزیزم چیز دیگه نیست 

گفتم که همه مامانای حساس همینجورن 

البته مامانا همشون حساسن ولی اونایی که توهم صدا بچشون و میرنن طبق تجربه من از حد معمول حساس ترن رو بچه شون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اکثر مامانا صدای بچه شون تو گوششون هست من همیشه فکر میکنم پسرم داره صدام می‌زنه ...میگم جان ماما ...

آخه ترسیدم 

چون تو خونه کاملا سکوت بود یهو صدای زد مامان!

تازه جوابشو دادم گفتم جانم!

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
برای همونه عزیزم چیز دیگه نیست گفتم که همه مامانای حساس همینجورن البته مامانا همشون حساسن ولی اونایی ...

مرسی ازت 

یه ذره آروم شدم 

فدات گلم کاری نکردمنگران نباش هیچی نیست طبیعیه.انقدر فکرامون درگیر بچه هامون هست و استرسشون و داریم ...

آره 

تنها بزرگ کردنش خیلی برام سخته 

ولی اعتراضی ندارم.

خدا رو شکر که هر روز اول صبح با دیدن صورت قشنگش بیدار میشم.

آره.چرا روانپزشک؟میشه درست برام توضیح بدین ؟

ازت چندتا سوال میپرسه ببینه مشکل چیه دقیقا. اگه مشکلی باشه بهت روانکاو معرفی میکنه یا دارو میده که دیگه این اتفاق تکرار نشه یا اوضاع بدتر نشه. اگه مشکلی نباشه که هیچی. 

چون میگی صدای واضح میشنوی و چندبار هم شنیدی بهتره که پیگیر بشی. برای خودت بهتره. 

آره تنها بزرگ کردنش خیلی برام سخته ولی اعتراضی ندارم.خدا رو شکر که هر روز اول صبح با دیدن صورت قشنگش ...

الحمدلله 

خدا برات حفظش کنه 

ان شاءالله همیشه سلامت و باعث سربلندی و عزتت باشه