2777
2789
عنوان

تو‌مدرسه ی دخترم مجبورشون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 7324 بازدید | 177 پست
استارتر میری تاپیک بقیه رو شخم میزنی و طلاق طرفو کوبوندی تو سرش یه نگاه به تاپیک قبلی خودت کردی.خودت ...

اتفاقا جوابشو دادم و‌گفتم وقتی ادعای مسئولیت پذیری و تربیت صحیح داره چرا زندگیش تباهه

بعد گفتم مسئولیت پذیرتر از خود من شاید کم باشن ؛ بهش گفتم تاپیکامو بخونه؛ منم شکست خوردم

گفتم که ربطی به این مسائل نداره

همه رو بخون لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه چی طبق استانداردهای ژاپنه؟ مونده این کار

دختر شما اتاق خودشو تمیز نمیکنه؟!!کلاس هم اتاق خودشونه .دختر من کلاس چهارمه،معلمشون هر روز اخر ساعت میگه زیر پاتونو تمیز کنید .یک جاروی کوچولو هم گذاشته ،ردیفی جارو میکنن تا جلو

لطفا اول از قسمت آموزش و تکلیف شروع کنن و کارمند نظافت رو اخراج کنن چون دیگه نیازی به حضورش نیست

دقیقا ! مگه بحث مسئولیت پذیری نیست؟

چرا اون نباید وظایف و مسئولیتهای خودشو بندازه گردن بچه ی:۱۰ساله

شاید نطافتچی و نگهبان و حراست مدرسه س

پس حقوق قسمت نظافت رو حذف کنن 

چرا به جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک میکنیم؟ 

هر بچه ای باید یاد بگیره آشغالی روی زمین نندازه 

خب اگه بچه اینو درست یاد بگیره آیا لازمه کل کلاس رو طی بکشه و گردگیری کنه؟ اونم بچه دبستانی؟ 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

دختر شما اتاق خودشو تمیز نمیکنه؟!!کلاس هم اتاق خودشونه .دختر من کلاس چهارمه،معلمشون هر روز اخر ساعت ...

اتاق خودشو بله حتی یه سری کارای مربوط:به خودشو هم 

بنظرت فرق نمیکنن اینا باهم؟؟؟؟