2777
2789
عنوان

تو‌مدرسه ی دخترم مجبورشون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 7323 بازدید | 177 پست
بچه ها مشخصه که از جارو زدن و تی کشیدن خوششون نمیاد بچه ها از درس خوندن و مشق نوشتن هم خوششون نمیاد ...

بخث نوع نگاه نیست

بحث همون مسئولیت پذیریه که روش:تاکید دارید

هر کس:کار و مسئولیت خاص خودشو داره 

اتفاقا یک مشکلی که با همسرش داشت سرهمین بود حالا علت اصلی طلاقش نمیدونم چی بود ولی خب به جدایی کشیدع ...

ناراحت نشو‌

اوضاع زندگیه خودم از خودت داغونتره

یه نگاه به تاپیکام بندازی متوجه میشی

خداشاهده زنی مسئولیت پذیر و بساز مثل خودم شاید کم باشه؛ با اطمینان میگم، تاپیکامو بخونی میفهمی، ولی زندگی هیچ بر وفق مرادم نشد ، هیچ.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی من اعتقادم بر اینه که کارمند نظافت اونجا بابت این خدمات داره پول دریافت میکنه 

لزومی نداره وظایفش رو بچه انجام بده به بهانه اینکه تو ژاپن این اتفاق می افته 

خب ما کجای سیستم آموزشیمون شبیه ژاپنه که این قسمت نظافتش رو فقط اجرا میکنیم؟

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

اولا یاد بگیرن اشغال بریزن تو سطل نه زمینثانیا ریختن خودشون بردارندر ضمن هر کس اشغا ...

بنظر من تو نظر نده

لوس تنبل از خودراضی هم معلومه دقیقا خودتی با طرز بیانت و ادبی که نشون دادی 

اگر مسئولیت پذیری و ادب به این چیزا بود که الان تو باید اسطوره ی ادب بودی! نه اینکه بیای بپری به مردم

خودت هم قبلا نوشتی لوس و پرتوقع بار اومدهپس بزار مدرسه یک کم بلکه درستش ک ...

از جنبه ی دیگری نوشتم

ولی هیچ قانونی نمیتونه بچه رو مجبور به نظافت کلاس کنه

نظافت شخصی و‌ میز و‌کشو فقط اجباریه

متاسفم ک تو تاپیک ایشون نظرتو محترمانه گفتی ولی شعور نداشت و دست رو نقطه ضعفت گذاشت ولی زمبن گرده

شعور رو تو نداری که ندانسته نظر میدی و دخالت میکنی 

من جواب ایشونو دادم