2777
2789

آشپزخونمون بزرگه

یکی از اتاق خواب فقط ی تخت 1 نفره توش جا میگیره دیگه هیچی توش جا نمیشه انقدر کوچیکه 

حالا میخوام خراب کنم آشپزخونرو اتاق بیشتر کنم یا حیفه 

آشپزخونه بزرگ خوبه؟ بنظرتون شما بودید چکار می‌کردید 

خواستم طلا بفروشم میز غذا خوری 4نفره بخرم ولی واقعا ب کار نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه منم دقیقا همینه تازه اومدم اتاقش کوچیکه فقط تختم جا میشه چون کمد دیواریم زدن کمد خودم جا نشد یکیشو گذاشتم تو کمد دیواری یکیشم گوشه اتاق به زور جا کردم طوری که برای رفت و آمد به اتاق باید از روی تخت بری سخته ولی خب آشپزخونم خوبه کوچیک نیست نمیدونم اتاقمو چیکار کنم 

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

خونه منم دقیقا همینه تازه اومدم اتاقش کوچیکه فقط تختم جا میشه چون کمد دیواریم زدن کمد خودم جا نشد یک ...

بسلامتی مبارکتون باشه خونه جدیدتون اگه برای خودتونه تخت تاشو بزنید خیلی جا باز میشه

خونه منم دقیقا همینه تازه اومدم اتاقش کوچیکه فقط تختم جا میشه چون کمد دیواریم زدن کمد خودم جا نشد یک ...

اگه کمد دیواری داری ک کمداتو رد کن بره یکم جات بازتر بشه 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
بسلامتی مبارکتون باشه خونه جدیدتون اگه برای خودتونه تخت تاشو بزنید خیلی جا باز میشه

مرسی عزیزم اره برای خودمونه اخه تختم برای جهیزیمه دلم نمیاد بفروشمش

اگه کمد دیواری داری ک کمداتو رد کن بره یکم جات بازتر بشه

برای جهیزیمه دلم نمیاد از طرفی میگم اگه یوقت بخوایم خونه رو عوض کنیم شاید خونه جدید کمد دیواری نداشته باشه