2777
2789
عنوان

تو‌مدرسه ی دخترم مجبورشون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 7429 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم مدرسه غیر انتفاعی 

اما آخری که می خوان برن خونه باید زیر میزاشون آشغال نباشه 

خیلی هم خوب نظم رو به بچه ها آموزش میدن 

همون اول سال هم برای چند ماه اول ههمون یه بسته دستمال بزرگ بردییم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
ماشالا چقدرم تند و بداخلاقی!همه با آرامش دارن کار مدرسه رو تایید میکنن، شما مونده بزنین ت گوش کاربرا ...

نی نی سایت هم مثل جامعمون جوگیرن همه

تا یکی یه نظر بده بقیه هم با اون نظر طوراح میکنن آدمو

دقیقا ! مگه بحث مسئولیت پذیری نیست؟چرا اون نباید وظایف و مسئولیتهای خودشو بندازه گردن بچه ی:۱۰ساله

اتفاقا بچه عادت میکنه به انجام وظایفی که بهش ربطی نداره 

میره مثلا مهندس میشه تو فلان شرکت به خاطر اینکه فکر میکنه مسئولیت کار بقیه هم گردن اونه تا میتونه ازش کار میکشن اونم کاری که تو حوزه مسئولیتش نیست 

من مدرسه تمیز نکردم ولی همیشه اتاق خودمو مرتب کردم و روزی یه وعده ظرف شستم 

مسئولیت کار خودمو یاد گرفتم خودم گردن بگیرم 

اینکه به بچه دبستانی بگی مدرسه رو جارو بکشه شبیه اینه که من به داداش کوچیکترم بگم پاشو کل خونه رو تمیز کن حتی اتاق منو 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

به عنوان معلم که سرایدار مدرسه از بچه ها سواستفاده می کرد وطی می داد دست شون که خودش راحت باشه خصوصا به بچه های بهزیستی وبی سرپرست بیشتر کار می کشید خودم به مدیر گفتم اینکار اشتباست و اونم به شدت با سرایدار برخورد کرد دیگه هم تکرار نشد

بنظر من تو نظر ندهلوس تنبل از خودراضی هم معلومه دقیقا خودتی با طرز بیانت و ادبی که نشون دادی اگر مسئ ...

دیگه    نشون   دادی    دخترت هم  از تو  الگو  گرفته

خوش  باشی

پسر منم مدرسه غیر انتفاعی اما آخری که می خوان برن خونه باید زیر میزاشون آشغال نباشه خیلی هم خوب نظم ...

خواهر زاده من ۷سالشه تختشو مرتب میکنه زیر دستش برا انجام تکالیف (روی زمین مشق مینویسه بنده خدا .البته میز تحریر داره خوشش نمیاد) ی پارچه مادرش پهن میکنه ک ریز پاک کنهاش نریزه رو فرش (اینو معلم گفته و گوش میکنه )

خیلی منظم و مرتب شده 

من ب شخصه خیلی خوشم اومد از نحوه پیشنهادات معلم