2777
2789
عنوان

کاش ب جای دعا گرفتن خودش رو اصلاح میکرد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 42 پست
میکنن اتفاقاشوهر من تمام کسایی که اهل دعا هستن رو مسخره می‌کنه و جوری تظاهر می‌کنه که آره دعا چرت و ...

خب به روش بیار دعا می‌گن سنگینی میاره بگو جای این کارا برو پیش چهار نفر روانشناس رفتارای سمیتو اصلاح کن زندگی شادتریم داریم اینجوری

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

به نظر م خیلی دوستت داره اینکه میره دعا میگیره حتما خودتون این حس  تردید رو بهش دادی شما باید تو رفتارت تغییراتی بدی تا حس اعتماد جای تردید بشینه برای رفتارهای بدش شرط نگذارید

بجای شرط واسه کارهای اشتباهش روش دیگر و دوستانه پیش بگیر

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتش کنه

کارما داره و پس میده شک نکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خب به روش بیار دعا می‌گن سنگینی میاره بگو جای این کارا برو پیش چهار نفر روانشناس رفتارای سمیتو اصلاح ...

مگه گردن میگیره؟؟جوری رفتار می‌کنه من به عقل خودم شک میکنم یا هم می‌خنده میگه هه هه دعای شیرین کامی و خوشبختیه😐مرتیکه به جا اینا خودت آدم شو

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
بعد یکماه میشه؟قبول میکنن؟

بله

پزشک قانون فقط گزارش می کنه

طلاقم که نمی خوای بگیری شکایت نکن

ولی پزشک قانونی رو برو

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

به نظر م خیلی دوستت داره اینکه میره دعا میگیره حتما خودتون این حس تردید رو بهش دادی شما باید تو رفت ...

ببخشید من چ حس تردیدی دادم بهش؟؟

با بد و خوبش ساختم با پول و بی پولیش با خانوادش که دو روز بعد زایمان کتکم زدن سر کارای شوهرم با اینکه الان زده پام رو شکسته و من رو خونه نشین کرده با ۹ سال خیانت و کتک و شک و بد دلیش ساختم

کجای دنیا اینا علائم دوست داشتنه؟؟بخوره تو سرش

یک شیطانیه که فقط خدا عالمه

با احترام زنی مثل شما که ارزش خودش رو ندونه و توی این زندگی کثافت دلش بخواد باشه ما چی بگیم؟ تنها راهمون اینه طلاق بگیر. وقتی گفتی دعانویس خیلی نگران شدم حتما جدا شو ۲۰ تا زاییدی هم جدا س

با احترام زنی مثل شما که ارزش خودش رو ندونه و توی این زندگی کثافت دلش بخواد باشه ما چی بگیم؟ تنها را ...

بخدا تصمیم میگیرم برم یهو دست و پام شل میشه هی امروز فردا میکنم الان دلیلش رو فهمیدم خاک تو سرم😭

بخدا تصمیم میگیرم برم یهو دست و پام شل میشه هی امروز فردا میکنم الان دلیلش رو فهمیدم خاک تو سرم😭

طلاق بگیر ببین حالت چه‌طوری خوبه اگه میتونستم جدا در این باره کمکت میکردم

ببخشید من چ حس تردیدی دادم بهش؟؟با بد و خوبش ساختم با پول و بی پولیش با خانوادش که دو روز بعد زایمان ...

نه منظرم حسی که درش شکل گرفته و میترسه ترکش کنی مگه تهدید به ترکش نکردی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بلهپزشک قانون فقط گزارش می کنهطلاقم که نمی خوای بگیری شکایت نکنولی پزشک قانونی رو برو

امیدوارم قبول کنن 

نمیگن چرا انقد لفتش دادی روز اول نیومدی؟

تو الان احساس مادریت گل کرده که وای اینا پدر میخوان 😑 خب این چه پدریه؟ ریدم تو این پدر... داره مادرشونو ریز ریز میکنه. به نظرم همین فردا صبح برو طلاق بگیر بدون اینکه به کسی بگی زندگیت آزاد میشه. اون بچه‌ها هم بلدن زندگی خودشونو چه‌طوری درست کنن

نه منظرم حسی که درش شکل گرفته و میترسه ترکش کنی مگه تهدید به ترکش نکردی

نه من ۴ سال اول زندگیم فقط کتک خوردم و خیانت دیدم و نوکری کردم براش لحظه ای به ترک کردنش فکر نکردم چون دوسش داشتم ولی الان ازش بیزارم چون زندگیم رو تباه کرد بدترین بلاهارو سرم اورد و قطعا فرصت داشته باشم می سگ ولش میکنم چون اون روزگار من و بچم رو سیاه کرده

به درک هر حسی داره آدم می‌بود اینجوری نمیشد من اوایل دوسش داشتم خودش باعث شد اینجوری بشه

کلا آدم شکاک بد دل بدبین هست نه درست میشه ن کورش رو گم می‌کنه هم بلا میاره سرمون هم با دعا و تهدید نگهمون میداره

تو الان احساس مادریت گل کرده که وای اینا پدر میخوان 😑 خب این چه پدریه؟ ریدم تو این پدر... داره مادر ...

نه عزیزم به من باشه بچمو میبرم جایی که اون ب اصطلاح پدر رنگ بچم رو نبینه 

من از جدایی از بچم میترسم چون ازم میگیرتش و نمیزاره حتی ببینمش چون قبلا چه بار تا جدایی و خود دادگاه هم رفتیم ۵ ماه من صدای طفل معصومم رو نشنیدم دادگاه هم مثل ماست نشست کاری نکرد میگفتن پدرشه نمیکشه که نمی‌فهمیدن منم مادرم عاطفه دارم بچمو میخام