2777
2789

شوهرم تق به توقی میخوره بدو بدو می‌ره برا من دعا میگیره

تو زندگیمون تنش ایجاد می‌کنه کتک می‌زنه اذیت می‌کنه خیانت می‌کنه بعد برا اینکه من جدا نشم می‌ره دعا میگیره برام...چندین بار پیدا کردم الآنم دیدم باز💔

الان فهمیدم چرا نزدیک یک‌ماهه همش سردرد و کابوس و استرس دارم و همش غمگین و بی حالم💔هر سری اینکار رو کنه من اینجوری میشم💔 توروخدا بیاین حرف بزنیم دلم داره می ترکه خیلی تنهام دلم میخاد حرف بزنم باهات من💔

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

ارزش دوام عاقبت ندارن بازگشت نحسی سنگینی بستگی دارد 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی خوای جدا شی؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

ارزش دوام عاقبت ندارن بازگشت نحسی سنگینی بستگی دارد

همش مریضم همش بیحالم همش عصبی ام اینجوری هم نبودم نمیدونم چی از جونم میخاد😭الآنم یک‌ماهه زده پام شکسته خونه نشین شدم  نه درست میشه نه ولم میکنه برم گورم رو گم کنم

وای فکر نمی‌کردم مردام این کارا رو بکنن😐

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
نمی خوای جدا شی؟

میخام ولی چون بچه دارم هی دو دل میشم😭

زده الان یکماه پام رو شکسته افتادم گوشه خونه شکایت نکردم پزشکی قانونی نرفتم میام برم یهو بچم میاد تو ذهنم میمونم تو دوراهی💔

همش مریضم همش بیحالم همش عصبی ام اینجوری هم نبودم نمیدونم چی از جونم میخاد😭الآنم یک‌ماهه زده پام شک ...

میگم که بازگشت سنگینی نحسی عواقب

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

وای فکر نمی‌کردم مردام این کارا رو بکنن😐

میکنن اتفاقا

شوهر من تمام کسایی که اهل دعا هستن رو مسخره می‌کنه و جوری تظاهر می‌کنه که آره دعا چرت و پرته ولی خودش دقیقا جادوگره

میخام ولی چون بچه دارم هی دو دل میشم😭زده الان یکماه پام رو شکسته افتادم گوشه خونه شکایت نکردم پزشکی ...

پزشک قانونی برو

بعدا شاید کارد به استخونت رسید به دردت می خوره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474