2777
2789

پسری ک دوسش دارم ولی فایده نداره

ابراز علاقه کرده منم غرور کنار گذاشتم 180 درجه عوض شد ازاونموقع من دوروزم پیام ندم نمیده

نمیدونم مثلا فک کرده اینجوری جذب میشم یا واقعا براش مهم نیستم

حالا بی توضیح بلاک کنم بهتره یا بگم من با این بی‌توجهیات کنار نمیام و خدافظی بلاک

کدوم درسته ب چ دلیل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک نکنم اگه پیام داد چی بگم ک هم بسوزه هم بفهمه واقعا نمیخام دیگه

بگو اخلاق من جوریه ک وقتی با یکی برم تو رابطه اگه صداشو بزاره منم صدمو میزارم ولی اگه ۹۰ بزاره من هیچ میزارم این حرفی بود ک پارتنرم ب من زد و من بعد این حرفش هرچی پسر داشتم آنفالو کردم

خب تو ادم درست و فهمیده ای هستی

ببین ولی اگه اونم ب من بی محلی می‌کرد من با اینکه عاشقشم ولی واقعا باهاش کات میکردم 

الان ب خاطر مخالفتای باباش گفت ی مدت از هم فاصله بگیریم من آنقدر این فاصله رو جدی گرفتم زدم شمارشو پاک کردم گفت چرا پاک کردی گفتم بزار بابات ک راضی شد همه چی مثل قبل میشه و اوکی هیچ وقت یکی بهت بی توجهی کرد نمون پیشش

ببین ولی اگه اونم ب من بی محلی می‌کرد من با اینکه عاشقشم ولی واقعا باهاش کات میکردم الان ب خاطر مخال ...

افرین 

متاسفانه من خیلی ساده برخورد میکنم همیشه.بااینکه از هیچ لحاظ ضعفی ندارم نمیدونم چرا انقد بی‌ارزش میکنم خودمو همیشه