2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون نمیذاره خونه پدرشون برن

| مشاهده متن کامل بحث + 2909 بازدید | 129 پست

چقد حیف 

اون بچه به تمام اعضای خانواده نیاز داره 

نه که تمام روز با پدر مادر

براش تنوع حتما ضروریه

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه واسه رفتن خونه بابا،باید اجازه بگیرم؟؟هفته ای دو تا سه بار میرم گاهی تنها گاهی با خودشهیچوقت هم ...

خوشبحالت من با التماس که اکثرشم دعوا میکنه و تهش نمیذاره برم ماهی یبار به زور 

حس میکنم مث مال شماها فقط تو فیلماس

مگه دست اونه تو خونه‌ی پدر و مادرت بری یا نه؟؟

اصلا چنین حقی نداره تو رو از دیدن خانواده ات منع کنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اخرش چی شد؟

حدود چند سال پیش که داییم فوت شد چون مامان من خواهر و برادر دیگه ای نداره بابام یکم کوتاه اومده و الان کاری نداره چون اون اتفاق حال مامانم بسیار بد شد و دیگه عصبی شده بود😔

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh

خوشبحالت من با التماس که اکثرشم دعوا میکنه و تهش نمیذاره برم ماهی یبار به زور حس میکنم مث مال شماها ...

عزیزم اصلا به اون ربطی نداره.

نذار بهت زور بگه.

مگه بچه ای؟؟

یک زن بالغی که حقشه بخواد خانواده اش رو ببینه.

اصلا نباید اجازه بگیری از اون.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خوشبحالت من با التماس که اکثرشم دعوا میکنه و تهش نمیذاره برم ماهی یبار به زور حس میکنم مث مال شماها ...

اخه‌ رفتن خونه پدرومادر چیز عجیبی نیست که بخواد مال فیلما باشه

حق طبیعیه هر کسه

من مامانم زنگ میزنه اماده شو بیایم‌دنبالت بیا واسه ناهار

حتی به شوهرم پیام هم نمیدم که دارم میرم اونجا

🙄🙄🙄