2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون نمیذاره خونه پدرشون برن

| مشاهده متن کامل بحث + 3312 بازدید | 129 پست

ببین وای که اینو دیدم داغ دلم تازه شد ببخشید که اینجور میگم ولی این مرد ها روانی ان متنفرم ازشون که چی مثلا چرا نمیزاری 

بابای منم نمیزاشت ما بریم خونه آنام ولی هر هفته باید منزل پدر خودشون تشریف می‌بردیم اه که یادم میفته میخوام از این حجم کوته فکری بالا بیارم واقعا درک نمیکنم این جور مرد ها رو بابای من نمیزاشت بریم هر موقع هم میرفتیم همیشه دعوا بود و بحث از دماغمون میریخت 

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چهار پنج ماهه خانوادم رو ندیدم اصلاالبته نا از هم دوریم و خانوادم در حق ما خیلی ظلم کردن

خانواده من همییییشه دستمو گرفتن اما خانواده اون فقط بلدن بیان ده روز ده روز بمونن خونه ما.تا حالا یکیشون مارو دعوت نکرده تو 5 سال که عروسی کردیم

من اوایل که جدا شده بودم اصلاااا فکر نمیکردم تا این حد روم تاثیر منفی گذاشته باشه اما بعد دیدم شدم ی ...

همینا که گفتی شدم دقیقاً بخدا 😔ازش میترسم خیلی طلاقم نمیده خودش فکر میکنه برام کم نزاشته ولی خیلی محمدم میکنه مریض روانی 

درکتون میکنمشوهر منم ی دوسالی نذاشت برم خونه بابام، الان بهتر شده ماهی یبار میرم، باز خوبه منزل شما ...

دیگه توان مهمون ندارم من خودم دلم مهمونی میخاد

مهمون داری سخته برای منی که یه ادم عصبی شدم

از پشت کوه اومده مردم از دستش فقط نفس میکشم

باهاش صحبت کن بگو این شرایط برات سخته درسته ایشون با خونوادش سرده ولی شما روابط عاطفیتون با خونواده گرم و قویه و تحمل این شرایط برات سخته و ممکنه تصمیم دیگه ای بگیری