2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 11973 بازدید | 493 پست
نه بورن نه مشکیقهوه ای هستن اکثرا

پوستشون که سفید نه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستشون که سفید نه؟

سفید اروپایی نه

یکم‌تیره تر ولی از سبزی روشن تر

کلا همه‌چی معتدل😂

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
سفید اروپایی نهیکم‌تیره تر ولی از سبزی روشن ترکلا همه‌چی معتدل😂

گندمی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عزیزم تو ایران مرد خوشتیپ و خوشکل کم نداریم،مثلا خیلی از همین بازیگرای ایران وقتی برن ی کشور دیگه چش ...

این خوشتیپ و خوشگلا که میگین از درونم همینقدر جذابن؟ 

والا من که بازیگر نمیبینم، بازیگری یه مسئله ی حرفه ای هست. الان تو همین کشورا طرف کلی هوادار داره، خوشگله، ثروتمنده، کافیه مثلا یه اشتباهی تو رفتار یا گفتار بکنه که کلا دیگه نتونه بازیگری کنه. یه بازیگرشون یه سیگار دستش گرفته بود، سوژه شبکه های اجتماعی و مطبوعات شد، آخرش بصورت رسمی گفت غلط کردم. 

بعد این بازیگرا در سطح جهانی بازی میکنن، مثلا تو خیلی از کشورا هوادار دارن و میتینگ میذارن. 

اصلا اونقدر حقیرانه نظر میدن که آدم تعجب میکنه.

درست بنویس ، اگر کسی یچیرایی رو درک کرده باشه و معنی واقعی زندگی و لذت رو کشف کنه باید بهشون بگیم نظرات شما حقیرانه هست؟ 

خب چکار کنیم چنگیز پسند نیستیم؟ چکار کنیم چند شهر اونطرف تر از خونه پدرمونم دیدیم و میدونیم دنیا بزرگه و پر از عجایب و زیباییه؟ 

دقیقا چون باید شماها تحمل بشین، خیلیا دوست دارن تو فرهنگای دیگه زندگی کنن. 

اون کاربری که گفته بودن باوقارن مردای کره ای و همین طور با شخصیت . اصلا هر طور هم باشن اینکه بیاد عک ...

نمی‌دونم فازشون چیه من که ب شدت متنفرم ازین جور مردا 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
درست بنویس ، اگر کسی یچیرایی رو درک کرده باشه و معنی واقعی زندگی و لذت رو کشف کنه باید بهشون بگیم نظ ...

چطور خودت راحت توهین میکنی به بقیه ، مشکلی نداری؟ 

ولی از حرف من بدت اومده؟! 

🌸🌸🌸 یک مرتبه دیگه کامنت خودت رو بخون :

😂من میدونم چرا پسند خانومای سایت نیست، یه عده که زود شوهر کردن یا از هول حلیم.... بهر حال دیگه. دکمه بازگشت به عقب ندارن. الان میبینن دخترا موفقن و برای ادامه تحصیل و شغل یا ازدواج پا رو فراتر از مرزها میذارن. 

دور تا دورشون یه عده مردای بد اندام، پر پشم، و... هست، حتی نمیتونن فکر کن یه مرد چقدر میتونه جذاب و به روز باشه، از شدت حسرت و حسادت میان خودشون رو تو این مدل تاپیکا خالی میکنن🤔

درست بنویس ، اگر کسی یچیرایی رو درک کرده باشه و معنی واقعی زندگی و لذت رو کشف کنه باید بهشون بگیم نظ ...

کلا حرف زدنت با حالت تهاجمی و توهین هستش. 

کی گفته هر کسی که از ظاهر کره های ها خوشش نمیاد و نظرش با شماها متفاوته ، حسوده ؟؟ 

کی گفته یعنی زود ازدواج کرده ؟؟ 

کی گفته یعنی هیچ کجای دنیا نرفته ؟؟ 

و ... 

شما حتی تحمل پذیرش کوچکترین نظرات و سلیقه های متفاوت رو نداری ، بعد از پیشرفت و ... صحبت میکنی؟! 

اگر ایرانی هستی ، این میزان خود حقیری واقعا نوبره ! 😏

چطور خودت راحت توهین میکنی به بقیه ، مشکلی نداری؟ ولی از حرف من بدت اومده؟! 🌸🌸🌸 یک مرتبه دیگه کام ...

ابن توهین نبود، دقیقا چیزیه که تو زندگیا هست، حسرت و حسادت از کامنتا داره میزنه بیرون😉😉. شما خودت از موقعی که نظر گذاشتی دیدم تو صفحات قبل همینطوری داری توهین میکنی، بجای توهین تو زندگیت انقدرپیشرفت کن که اگر یکی گفت فلات جای دنیا بده یا خوب ، بتونی با چشمای خودت ببینی و با قلبت حس کنی و بعد صادقانه نظر بذاری، نه با نفرتی از ناکجا آباد😉😅

ابن توهین نبود، دقیقا چیزیه که تو زندگیا هست، حسرت و حسادت از کامنتا داره میزنه بیرون😉😉. شما خودت ...

گفتم که خیلی حقیری و با این حرف ها داری نشون میدی که واقعا آی کیوی پایینی داری. 

تو منو مگه میشناسی؟ 

تحصیلاتم یا شغلم رو میدونی؟ 

دیگه ریپلای نکن. 

چون نخونده پاک میکنم. 

من بدم نمی یاد اما خوشمم اصلا نمیاد مرداشون شبیه خانمان مردا باید ظاهر مردونه داشته باشن جذبه و قدرت رو نشون بده ظاهرش نه ظرافت زنونگی حتی برای من کلا مردایی که ریششون رو از ته می زنن جذاب نیستن

و در مورد ظاهرشون مطمئنا زشت نیستن اما مدل خودشونن من نمی پسندم من کلا چشمای درشت رو خیلی بیشتر دوست دارم 

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

من نه بدم میاد نه خوشم میاد خنثی 

ولی حرف حسابم با اون هاییه که میگن پوستشون فلانه بهمانه...

شما مگه از نزدیک دیدیتشون یا باهاشون ملاقات چیزی داشتید؟کره ای ها که دیگه به عمل زیبایی معروفن برید ی سرچ کنید چقد عمل زیبایی انجام میدن پوستشون هم من نمیگم بده ولی میگم تا یه پوست رو از نزدیک ندید در موردش نظر ندید خودتون با این تصاویر و ویدیو ها اینستاگرامی مقایسه نکنید 

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.