2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 11974 بازدید | 493 پست
کره غذاش دقیقا از کجا اومده ؟ کیمچی که برای چین باستانی بوده زدن به اسمشون بقیه هم برای کشورهای دیگس ...

تازه خود زبان کره هم توسط اولین پادشاه خودش ساخته شده و در واقع این زبان از اول وجود نداشته کهن نبوده و دوما اینکه 

میگن کره ای ها زیبا و سفید و پوست و خوش استایل و شیک هستن صرفا توی فیلما و عکسایی دیدن که خیلی فانتزی و تخیلی هست .... اون ها ممکنه کیلو کیلو آرایش کنن عمل کنن حتی خود پسرها و مرد هاشون  و نمیشه برپایه شخصیت شون گذاشت چون نژاد شون همین طوریه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشماشون که کشیده نیست کی گفته همچین چشمایی آرزوی چهره ایرانیهایرانی به داشتن چشم های زیبا معروفه

والا،بعضیاشون اصلا چشم ندارن،مثلا وقتی میخندن چشماشون پیدانیست،ماایرانیا چشم داریم قد چشم گاو درشت  و خوشکل😁

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

خیلی مصنوعی هستن شبیه عروسک برای زندگی واقعی جذاب نیستن .

دلیل من برای انتخاب نکردنشون همینه 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

😂من میدونم چرا پسند خانومای سایت نیست، یه عده که زود شوهر کردن یا از هول حلیم.... بهر حال دیگه. دکم ...

عزیزم تو ایران مرد خوشتیپ و خوشکل کم نداریم،مثلا خیلی از همین بازیگرای ایران وقتی برن ی کشور دیگه چشم ازشون برنمیدارن ولی ماها قدر نعمت هامون نمیدونیم!اتفاقا کسایی هم ک زود شوهرکردن خیلیاشون واقعا خوشبختن فکر نکن همه زن های متاهل ب دخترا مجردحسادت میکنن !

یکی مثل ایشون که چشم ایرانیا رو چشم گاو خطاب کرده...😑

گلم شما اول بفهم من چی گفتم بعد ریپ بزن!!چشم گاو و آهو زیباترین چشم جهان هستن و این یه اصطلاحه مبنی بر زیبایی چشم!

عزیزم تو ایران مرد خوشتیپ و خوشکل کم نداریم،مثلا خیلی از همین بازیگرای ایران وقتی برن ی کشور دیگه چش ...

بعضی کاربرها خیلی خوبن 😁

تا نظر مخالف شون داشته باشی ، سریع میگن از روی حسادته و ... 

یعنی اونقدر تعصب دارن که حتی نمیتونن کوچکترین نظرات مخالف رو تحمل کنن و براشون سنگین میاد. 😏

بعضی کاربرها خیلی خوبن 😁تا نظر مخالف شون داشته باشی ، سریع میگن از روی حسادته و ... یعنی اونقدر تعص ...

والا جوری میگه حسادت میکنیدکه دخترا پاشون فراتر از مرز گذاشتن انگار همه دخترا با پول خودشون میرن خارج  و ب قصد کار وتحصیل میرن،اصلا هم ماها نمیدونیم ک درصد اندکی از دخترا خودساخته و مستقل دبی هستن با کارهای درخشان!!😕

عموم ایران هم ازنظر کره اییا خشکل نیس چنتا بازیگر ما الان خشکله ترلان پریناز فرشته حسینی و.... بقیه ...

اگر خودت ایرانی هستی ( البته بعید میدونم باشی ) ، داری حسابی گل به خودی میزنی !! 

پس یعنی طبق گفته های خودت خانواده و اطرافیانت 30 سالگی رو که رد کردن شبیه گاو شیرده شدن ؟؟ 🤔

خودت کی 30 سالگی رو رد میکنی ؟؟ 

حالا جنوب آمریکا بور هستن یا نه؟

نه بورن نه مشکی

قهوه ای هستن اکثرا 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.