2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 11947 بازدید | 493 پست
اینطور که شما سنگ اونا رو به سینه میزنید برام عادی نیست حقیقتا ممنون میشم دیگ ریپ نزنید ترجیحم اینه ...

خب خودتم غیر نرمالی من دوسدارم از زیبایی اونها بگم چون ازشون خوشم میاد دوس نداری چرا هی جواب میدی خودت ریپ نزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروپا خودش کلی عیب داره قدشون بلند وهیکل عالی اما پوستشون افتضاحه چهره ها سرده وسرخ هس رنگشون پوست س ...

اره پوستاشون حساسه و کک و مک میشه اما مو و استخون بندی و فرم بدن و صورت...

شما چی شما که کلا پروفت غلط اندازه سواد اینو داری راجب ملت حرف بزنی یانظربدی

مطمئنا از کسی که این همه خزعبلات از دهنش بیرون میاد و املای یک کلمه‌ی ساده و ابتدایی رو بلد نیست در نظر دهی لایق ترم

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

من شرقی ها رو از ملتی زیباتر میبینم! نمیدونم فقط میخواستم ببینم کسی هست مثل من فکر نکنه که دیدم آره ...

اره عزیزم سلایق متفاوته

مثلا یه سری چهره های عربی چشم ابرو مشکی درشت رو  ته زیبایی میبینن

من خودم‌سلیقه م سفید و بوره بعضیا به این چهره ها میگن بی نمک

میبینم که پروفت عکس کره ای هس وخودت وطنی خلی برام غیرنرمالی😂

هست*

خیلی*

و اما ربطش به حرف من؟

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

ربطش که اول خودت درست کن بعد بیا ازمن غلط بگیر

غلط بودن طرز تفکر و صحبت شما بیشتر از غلط املایی به چشم میومد 

اما ترجیح دادم با مسائل ابتدایی تر شروع کنم

فعلا که اجنبی پرستی ادعای وطن پرستی نکن

ای بابا از دست شما ترول ها و اراذل اوباش مجازی