2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12022 بازدید | 493 پست
عموم ایران هم ازنظر کره اییا خشکل نیس چنتا بازیگر ما الان خشکله ترلان پریناز فرشته حسینی و.... بقیه ...

چقد ترسناکی تووووو

چجور میتونی راجع به زن های هموطنت اینجور وحشیانه بی ادبی کنی🤔

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

کمر باریک قشنگه ولی اینکه سینه و باسن ات کامل تخت بشه ن به شخصه سلیقه من نیست بعد هم خدا به صورت خدا ...

اصلا هم سینه وباسن تخت نیس بلکه مناسب هیکلاشون هس ظریفن..... اینجا هم هیکلا گندس باسنشون هم گنده سینه گنده بعضیام تزریقی آن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم حسادت باشه واقعا سلیقه شون نیست که برای من عجیبه چطور اون چشما اون بینی های سر بالا و بدو ...

مردی که بدون ریش و پشمه چه فرقی با زن داره که جذابیتی هم داشته باشه ؟

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

چشماشون کشیده ست دماغاشون سربالا و بدون قوزکل ملت دنبال راهی واسه کشیده کردن چشماشون و صاف کردن بینی ...

اره اما صورتاشون یه جور بی حالته صافه 

چشماشونم بنظرم قشنگ نیس

تک و توک توشون قشنگه

خب برای مردا هم بدون ریش بودن که از جذابیت کم میکنه

معیار ادما فرق میکنه ولی اکثر خانوما مردی که ریش نداشته باشه کلا نمی‌پسندند

همینطور اینکه ظریف هستن بخصوص مردمشون خب این خودش عدم جذابیته برا مرد

من که کلا سلیقه ن نیستن فقط  سفیدی و ظرافت خانوماشون خوبه و لختی موهاشون

ولی بازم اروپایی ها رو ببین اصلا قابل مقایسه نیستن

مثلا مردای اروپایی و آمریکایی خوشتیپ کجا و کره ای ها کجا

اصلا هم سینه وباسن تخت نیس بلکه مناسب هیکلاشون هس ظریفن..... اینجا هم هیکلا گندس باسنشون هم گنده سین ...

خب خیلیا توپر دوست دارن خیلیا اسکینی 

مثلا همین سلبریتی ها من به شخصه سینه و باسن حداقل معمولی ازشون ندیدم کاملا صاف بود 

دیگه معیارهای زیبایی هرجا یه طوریه نمیشه چون سلیقه هامون یکی نیست بگیم تو بد سلیقه ای

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

مردی که بدون ریش و پشمه چه فرقی با زن داره که جذابیتی هم داشته باشه ؟

یعنی تنها تفاوت مرد با زن ریش و پشمه؟ مرده بی ریش و پشم جنسیتش تغییر میکنه و زن میشه؟وا

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

خب خیلیا توپر دوست دارن خیلیا اسکینی مثلا همین سلبریتی ها من به شخصه سینه و باسن حداقل معمولی ازشون ...

ربطی به سلیقه نداره..... یسری ها الکی خاستن بگن ما خشکلتر یم مام گفتیم نوچ شما حسود ترین وگرنه همه جا خشکل های خودش داره

اره اما صورتاشون یه جور بی حالته صافه چشماشونم بنظرم قشنگ نیستک و توک توشون قشنگهخب برای مردا هم بدو ...

من شرقی ها رو از ملتی زیباتر میبینم! نمیدونم فقط میخواستم ببینم کسی هست مثل من فکر نکنه که دیدم آره خداروشکر

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

ربطی به سلیقه نداره..... یسری ها الکی خاستن بگن ما خشکلتر یم مام گفتیم نوچ شما حسود ترین وگرنه همه ج ...

شما هنوز املای خوشگل رو بلد نیستی

به نظرت صلاحیت اظهار نظر درمورد یک ملت رو داری؟

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

من😁البته سلیقه ایه دیگه

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️