2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 11942 بازدید | 493 پست
گمونم معلم املایی عکس املایی پروفت اول درست کن آقا یاخانم کره ای پرست

کل تاپیک فحش های شما به خانم های ایرانیه 

اونوقت منی که پروفایلم یه فرد خارجیه کره ای پرستم 

ای داد از دست ترولهای مجازی

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گمونم خودت از چهارراه اراذل اوباشی نیومده پاچه میگیری

عزیزم 

کل تاپیک داری به زن های ایرانی توهین میکنی 

قیافه هاشون رو به تمسخر میگیری!! 

رفتارت خیلی زشت و زننده اس 

واقعا امثال تو باعث میشن بخوام موبایلم رو پرت کنم توی رودخانه 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

کل تاپیک فحش های شما به خانم های ایرانیه اونوقت منی که پروفایلم یه فرد خارجیه کره ای پرستم ای داد از ...

اولا فحش ندادم نظرم گفتم بعدشم فحش خودتی وحرفات سوما بتو مربوط نیس من طرف کجا هستم 

تازه هیکلاشون بگو همه لاغر باربی.... پ ن پ دماغ گنده ایرانیا وهیکل تپل وچاقشون باکلی شکم وصورت جوش د ...

این ویژگی هایی که گفتی ویژگیای آدمای عادیه

کم تو سر خودتون بخاطر چهارتا سلبریتی که خرج یه کرمش بیشتر از خرج یه ماهمونه بکوبین!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
عزیزم کل تاپیک داری به زن های ایرانی توهین میکنی قیافه هاشون رو به تمسخر میگیری!! رفتارت خیلی زشت و ...

برو پرت کن موبایت تو رودخونه.... وقتی اعصاب نداری نیا تو تایپیک.... بنده اهانتی نکردم به کسی... شما ذهنت مریضه که توهین میبینه هرچیزو

فقط یه عده نوجوان یا جوگیر جهان سومی میتونه تو این تله ها بیوفته دلیلش هم مفصل مینویسم بخونید بعد بگید حق با کیه : 

مردم کره ی جنوبی دقیقا از نسل مغول ها هستند زمانی که چین باستان از مغول ها شکست خورد کره جنوبی کلا وجود نداشت یا در حد یه چند تا طایفه ی کوچولو بودن که اصلا در حد روستا هم تمدن نداشتن نوادگان مغول برای اولین بار که اونجا دست نشانده بودن و مغول ها هم به چین حکومت میکردن اونجا شاهنشاهی خیلی کوچیکی تشکیل دادن که زیر نظر مغول بودن همه ی شاهان قدیمیشون هم به سبک و سنت مغول ها زندگی میکردن این فیلم و سریال های الان میبینید همش تبلیغات و ساختگیه اصلا کره ی واقعی این نبوده ! کاخ مجلل کجا بوده لباس های ابریشم کجا بوده چند طایفه ی کوچیک در چادر بودن که نهایتا ماهیگیری میکردن !

شیلا گوریو گوگوریو نمیدونم جومونگ هرچی امپراطوری هست امروز زدن به نام کره ی باستان همون نوادگان مغول بودن که اونجا شاه شده بودن دین اکثرشون هم شمن باوری بوده که دین مغول ها بود الان فیلم جومونگ میبینی فکر میکنی کره واقعا این بوده خنده داره این فیلما 180 درجه با واقعیت فرق داره

بخاطر همین قیافه کره ای ها دقیقا به مغول ها شباهت داره حتی زبانشون هم خیلی کلماتش از مغولی گرفته شده 

اون چیزی که شما در فیلم و سریال و کلیپ ها میبینی با چیزی که تو واقعیت هست زمین تا آسمون فرق داره 

این ترویج فرهنگ کره ای هم اسمش موج کره ای هست که بهش میگن هالیو یا 韓流 که این سیاست کره ی جدید بود با حمایت متحدانش یعنی غرب و آمریکا شکل گرفته صنعت سینما سازی مثل نتفلیکس هم در گسترش این فرهنگ اشتباه و غلط بی تاثیر نبوده

حالا همین تفکر رو نسبت به کره شمالی هم داری ؟ چون دقیقا مردم کره جنوبی و کره شمالی مثل دو استان ایران هستن که فقط مرز سیاسی کشیدن فاصله ای هم ندارن چهره ها کپی هم زبان یکی فرهنگ ها یکی ولی تو از کره شمالی بدت میاد از کره جنوبی خوشت میاد دلیلش همینه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

برو پرت کن موبایت تو رودخونه.... وقتی اعصاب نداری نیا تو تایپیک.... بنده اهانتی نکردم به کسی... شما ...

تاپیک*

اگر توی دنیای شما فیس شیمینگ و بادی شیمینگ یک ملت اهانت نیست پس دنیای ترسناکی داری

من 

حالم بد میشه

مردههاشون هیکل و قد بلند ندارن

شبیه زنهاشون هستند.البته اونهایی که عمل کردن

اونهایی که نچرال هستند، سرهای بزرگ، پاهای کوتاه، فک های بزرگ و نازیبا

دندان های اسبی مانند جلو

وای خدا نکنه کچل هم باشن

فقط نسل جدید پسرهاشون کمی بهترن که اکثرا فک هاشون عمل کردند

در یک مستند نشون میداد هر یک ربع در کره ده عمل زیبایی میشه

مردها بیشتر، می‌گفت چون زنها اونجا زیاد در حاشیه اند و قدرت با مرهاست، عمل زیبایی در مردان بیشتره

قدهاشون کوتاه هست اکثرا

من فیلمایی که ژاپنی کره ای چینی باشه نگاه نمیکنم به هیچ عنوان

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا که اسمت ازهمه چی ترسناک‌تره والفاظت ای شیمینگ شیمینگ😂

😂😂😂😂

دوستشون ندارم، با این جراحی پلاستیک انسان رو از انسان دیگه نمیشه تشخیص داد. از این گذشته من اینقدر چشمم به چهره های خوش آب و رنگ ایرانی عادت کرده به نظرم خیلی بی‌روح و بیمزه هستن. دقیقا با قول خودتون بی نقصن، ولی خیلی بیش از حد برای یک انسان بی نقص اند. و این باعث میشه خاص نباشن.