الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره نژاد پرستی زیاد شنیدم ازشون حتی موقع جنگم که آرزوی نابودی ایران رو کردن بیشتر ازشون متنفر شدم حا ...
همینو بگو 👌🏻👌🏻
قلدر تو مدرسشون هم خیلی زیاده میگفتن ماله قبلا هست الان دیگه اینجوری نیست
نمیدونم نوا رو میشناسی یا نه ی بلاگر معروف ایرانیه که کره زندگی میکنه میگفت موهای دختر دوستش رو بردن تو دستشویی مدرسه کوتاه کردن قیچی قیچی فکر کنم دبستان بودن ، بعد مدیر هم گفته کاری نمیشه کرد چون تو دسشویی دوربین نبوده
چه جذابیتی دارن مگه؟جز پوست خوب در مقابل چهره و تیپ های اروپایی هیچی هستن
چشماشون کشیده ست دماغاشون سربالا و بدون قوز
کل ملت دنبال راهی واسه کشیده کردن چشماشون و صاف کردن بینی هاشون هستن چون یه معیار زیباییه که اونا ژنتیکی دارن واسه مرداشون چیزیکه از همه مهم تره اینکه ریش پشمشون خیییلی کمه و مدام صورتشون رو اصلاح میکنن یا حتی لیزر این یه آپشن فوق العاده ست
اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️🩹