2777
2789
عنوان

شوهرمو امروز یکی زدم تو گوشش

| مشاهده متن کامل بحث + 4123 بازدید | 148 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسال عقد کردیم۳۸سالشهمثلا زن متولدسال ۴۲

با این اختلاف سنی اومده تو رو گرفته

تو هم که عین خیال خودت و خونوادت نبوده و زنش شدی با این تفاوت سنی......

حالا بعد عروسی با تو یادش افتاده بره دنبال زن سن بالا ؟!

این هوله و لاشی...... یا تو همین سن الانت بپذیر که با یه لاشی ازدواج کردی

یا جدا شو

چون هر چی جلوتر برید فقط این کارهاش بدتر میشه

ببین کی بهت گفتم....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اونهایی که میگند ازادی بزنیش هیچ کسی حق زدن همسر چه زن یا شوهر نداره .نمیتونید تحمل تحمل کنید یا جدا بشید یا برید مشاوره 

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم خستم کرده بخدا دیگه رد دادم

بهش بگو تو اگر میخواستی  دنبال این چیزها باشی ،چرا ازدواج کردی؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

یکسال عقد کردیم۳۸سالشهمثلا زن متولدسال ۴۲

یعنی پونزده سال ازت بزرگتره...؟؟ناراحت نشیا ولی خب مردا خیلیاشون ارتباط با زن مسن تر از خودشون رو می خوان.منم تعجب می کردم یه زمانی اما الان عادی شده برام.ولی اینکه بره ببینه و اعتیاد داشته باشه صبر میخواد..خونواده اتو در جریان بذار.

أقا این چه وضعیه مردا چرا انقد لجن شدن آخه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.