2777
2789
عنوان

جاری افعی تیکه انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 164 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یدونه بی چشم رو داشتم هرچی خوبی احترام کردم ن خودش دید ن شوهرش دیگ را ندادم خونم باهاشم حرف نمیزنم یکی دوروزه خودشو دوبارع ب ابو اتیش میزنه بامن اشتی کنه درصورتی ک دوتاجاری دیگ هم باهاش قهرن منم دیگ رو نمیدم اینقدر اسوده شدم ک نگو❤️🤕

بدبخته خیلی بدبخت بخدا داشتم باهاش دعوت میکردم دستاش می‌لرزید از ترس قبلاً هم چندبار دعوا کردم باها ...

معلومه چقدر بدبخته ک اومده گوشیه تورو هک کنه 

سکته نکنه بمونه رو دستت باهاش‌ قهر شو کلا

[QUOTE=399844123]معلومه چقدر بدبخته ک اومده گوشیه تورو هک کنه  سکته نکنه بمونه رو دستت باهاش‌ قهر شو کلا[/QUOTEاخه جالبه با کمال پورویی روز بعدش پیام داده که بیام خونت برای عذرخواهی گفتم نه ممنون همون که انقدر التماس منو کردی فهمیدم نمی‌خواد بیای خونم قبول دارم از همون پشت گوشی .... بخدا من میگم این جور آدما اصلا ترس از خدا ندارن بخدا اگر من همچین کاری از دستم برمیاد انجام هم اگر بدم مطمعنم بعدش از عذاب وجدان میمیرم اینا اصلا انگار نه انگار

پس بگو قرار بود تو بیای و من نمی‌دانستم....

خدا لعنت کنه پیام خصوصی شاید داشته باشی دلم خواس بیام‌بزنمش 😬

خدا زدتش آخه عزیزم منتها انقدر بدبخت که چیزی برای از دست دادن نداره دست به اینجور کارا میزنه

پس بگو قرار بود تو بیای و من نمی‌دانستم....

وای دقیقا جاری منم همینه...همیشه به اون بنده خدا جاری که شاغل نیست تیکه میندازه و فخر میفروشه! حالا ...

یه مشت آدمای ندید بدیدی هستن ک چس تومن حقوقو پول میدونن.. جاری من از خونواده ضعیفیه و طبیعیه ک یه آدمی ک ب عمرش پول درشت ندیده بخاد راجب این مبالغ فخر بفروشه..

هر چی گفت بگو آب یخ بیارید برای فلانی جون و بخند تضمینی درست میشه

عزیزم من اگه حرف بزنم میشه سرطان میره تو قلبشون اما اونا هرچی بمن بگن عیب نداره میگن دختر سردار اسدبختیاری نیستی ک کسی حق نداشته باشه اسمتو بیاره یا میگن حساسی یا میگن ضعیفی یا میگن حرفی زدیم گلوله نزدیم ب قلبت کو‌   جای تیری ک خوردی ... و اینکه من اگه حرفی بزنم میگه زنت زبون دراز بی حیاس نگا احترام ب بزرگتر بلد نیست چون پدر برادر نداشته بی کس و کاره مادرش نبوده ک ادب یادش بده ....خلاصن ترجیح میدم سکوت کنم 💔😔