2777
2789
عنوان

جاری افعی تیکه انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 3846 بازدید | 165 پست
منم یه نمونشو دارم.. ولش کن ب طبیعت.. بزار چرا کنه... از ذات خرابش نگم ک دنیا دومیشو ب خود ندیده... ...

وای دقیقا جاری منم همینه...همیشه به اون بنده خدا جاری که شاغل نیست تیکه میندازه و فخر میفروشه! حالا خودش فکر کنم کلا ۱۲ تومن حقوقشه..ادم اینقدر بی جنبه و کم ظرفیت ندیدم تو عمرم! خودشیفته 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید شوهرتو راضی کنی برید چ کارس نزاره رو شوهرت کار کن

عزیزم من تجربه جاری این مدلی دارم...فقط دوری و دوستی و رابطه خیلی رسمی جواب میده ...هروقتم اومد زر بزنه خیلیییییی بی تفاوت فقط نگاش کن ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بخدا دوری و دوستی ام نمیبینمش مگر در مراسمی و فلان

میدونم چی میگی ..جاری منم دقیقا همینه .منم همون عید تا عید می بینمش اونم کوتاه ..زر که میزنه خودمو میزنم به اون راه یا با پوزخند نگاش میکنم و...

بعد دل خودت نمیشکنه؟

چرا اوایل بارها می شکست ولی فهمیدم کاراش از روی حسادته برای همین سگ محل کردم و ازش فاصله گرفتم اونم بیشتر حرص می خورد ...کلی پشت سرم حرف زده و فتنه کرده ولی واگذارش کردم به خدا میدونم بدجور چوب کاراشو میخوره در اینده ...