2777
2789
عنوان

کاش میمردم ب جای درس خوندن ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 7336 بازدید | 208 پست
اینا فیکن میخوان دخترارو سرکوب کنن ک درس نخونیدو شوهر کنید تو سری خور شید

همون

شایدم کاربر مردن اصن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

فکر کردی اینا که شوهر کردن خیلی خوشبختن؟ پس این همه طلاق چیه.. خیلیا هم دارن تظاهر میکنن و به اجبار تحمل میکنن.. ازدواج این زمونه خیلی ریسکه مگه خیلی خوش شانس باشی که خوشبخت بشی با ازدواج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا فیکن میخوان دخترارو سرکوب کنن ک درس نخونیدو شوهر کنید تو سری خور شید

نه این طور نیست. دهه ۶۰ خیلی ها همین حس رو دارن.

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

من ننیدونم اگه ۸۰ درصد مردا اینقد بدن چرا این ۸۰ درصد زنا طلاق نمیگیرن؟؟؟همش بهانه میارن اگه بچه داش ...

میدونی چرا چون خیلی هاشون بچه دارن یا شغل و درآمدی ندارن به خاطر همین تو اون زندگی می‌مونن و زجر میکشن تو نی نی سایت از این خانم ها زیاد هست 

اونا که میگن درس بخونه دانشگاه برو باشگاه برو شوهر نکنی خودشون زودتر شوهر کردن دیگه احساس نیاز ندارن واسه بقیه نسخه میپیچن

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

به نظرم فقط توکل کن به خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام اگر تونستی مشهد هم بری برو اگر نتونستی یه ...

منم ۴ ساله ازدواجم از خدا خواستم، به اهل بیت  توسل کردم،، نمیدونم چقدر طول بکشه جواب بگیرم!!! وسط این دعاها خواستگار زیاد اومده هنوز جور نشده

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
قربونت برم

پایدار باشی گل

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

وا یا درس یا شوهر ؟

نمیشه جفتش؟

باید هم درس میخوندی هم ازدواج میکردی 

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

سرنوشتت این بوده. بقیه هم خوشحال و راضی نیستن. همه مشکل دارن فقط نوعش فرق داره. 😔😔😔

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
من هم درس خوندم هم ازدواج کردم چرا نشه

درستش همینه عزیزم 

تا یه سنی باید دنبال درس بود مثل قبولی توی کنکور 

بعدش در کنار درس به موقعیت های ازدواج هم توجه کرد 

خوشبخت باشی

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من