2777
2789
عنوان

کاش میمردم ب جای درس خوندن ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 7345 بازدید | 208 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بالاخره یکی درک کردتنهایی واقعی ینی ۲۰ بی پدر بی مادر بی کس گرفتار

میگن وای نه تو خونه شوهرم نریدن برات و اینا، دروغ میگن اگه انقدر بده برن طلاق بگیرن، حس دوست داشته شدن توسط جنس مخالف رابطه، مادری و اینا رو نمیشه با درس و کار پر کرد، اتفاقا یه تراپیستی میگفت پشت این دخترایی که انقدر شعار میدن نه از رابطه فرارین تو اتاق درمان از تنهایی میگن از خلع میگن

یکی میگه تو خونه شوهر کو ن بچه میشورن خب چه ایرادی داره ادم به نظافت بچش برسه مشکل اینجاست که انسان زیادی داره خودشو خاص و متمدن میبینه گاها به غرایزمون هم صفایی بدیم بد نیست

ψ ❤️

با اولین موردی که برات پیدا شد ازدواج کن 

بعدا دنبال شرایط الانت میگردی 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
میگن وای نه تو خونه شوهرم نریدن برات و اینا، دروغ میگن اگه انقدر بده برن طلاق بگیرن، حس دوست داشته ش ...

دوست داشته شدن؟آقایون تو دوران نامزدی اینجورین بعد ازدواج دائم سرشون تو گوشی و از اون رؤیا های فانتزی خبری نیست

میگن وای نه تو خونه شوهرم نریدن برات و اینا، دروغ میگن اگه انقدر بده برن طلاق بگیرن، حس دوست داشته ش ...

بچه خیلی خوبه انگار زندگیت ی امیدی داری ،حتما ازدواج کن و بچه بیار  اینهایی که حرف مفت میکنن بعدا تنها میشن ،همیشه جوون نیستن

اینادهمونای هستن یه شبم بدون شوهر نمیتونن دووم بیارن

یه روزم حاضر نیستن رو پای خودشون وایسن 

یه روزم نمیتونن تنها تو خونه بمونن

بعد برا من ک ۲۰ستل تنهایی و بی کسی چشیدم اینجا شعار میدن

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

خب الان تو هم مدیون میشی چون داری مطلق حرف میزنی 

یکی به هوای حرف تو فکر کنه باید بعد دیپلم سریع شوهر کنه ده سال دیگه میاد نفرین میکنه میگه لعنت به من که زود ازدواج کردم یا ارزش درس و استقلال رو ندونستم کاش می‌چسبیدم به درسم 

حس میکنم شما فقط نکات منفی زندگیتو میبینی 

الان امار مجردها بالاست خیلیا تنهان ازدواج کم شده بین همون ازدواج های باقی مانده هم ۸۰ درصد ازدواج بده