2777
2789
عنوان

کاش میمردم ب جای درس خوندن ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 7346 بازدید | 208 پست
دوست داشته شدن؟آقایون تو دوران نامزدی اینجورین بعد ازدواج دائم سرشون تو گوشی و از اون رؤیا های فانتز ...

درسته ادما عوض میشن ولی واسه ادمی که اینارو نچشیده همون دوران کم هم حسرته منظورمون این نیست که همیشه قراره گل و بلبل باشه

ψ ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره تو 14 سالگی شوهر کرده تو 18 سالگی دو تا بچه داره هر شبم بغل شوهرش میخوابه ، بعد میگه خاک تو سر ...

من همون دختری هم میگی زندگی خوبی دارم شاد نیستم...افسوس مجردی میخورم هیچکس از شرایطش راضی نیست 

دیگه شمام زیادی اغراقی گفتی 38 ساله ها اکثرا بچه هاشون رده سنی 5 تا 13 ساله کدوم 38 ساله ای داماد دا ...

عزیزم تو همین نی نی سایت دخترهای 20 ساله بچه یک ساله دارن پس غیر ممکن نیست اگر دوست داری تاپیک بزنی ببین چند نفر میان تایید میکنن

جنس مخالفی که زجرت بده کاری میکنه که واست تنهایی وآرامش و خلاص شدن از دستش آرزو بشه عزیزم‌‌‌...مردا ...

من ننیدونم اگه ۸۰ درصد مردا اینقد بدن چرا این ۸۰ درصد زنا طلاق نمیگیرن؟؟؟

همش بهانه میارن اگه بچه داشته باشن بهانه بچه میکنن

اگرم نداشته باشن صدتا بهانه دیگه میارن 

اگه خیلی بده طلاق بگیرن ک نمیگیرن و هزاارتا بهانه میارن

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
تو رو خدااا نگو برو حالشو ببرهنوز تنهایی و بی کسی نچشیدی با کی حالشو ببرمبا چی

نمیدونم چی بگم انشالله خیلی زود با یه مورد مناسب ازدواج میکنی

اینجا همه شعار میدن ازدواج بده ولی حس داشتن خانواده وهمسر و فرزند با هیچی جبران نمیشه  

ببین به نظر من وقتی شاغل شدی باید ازدواج میکردییه خونه هم بغل مامان بابات میگرفتی تنها شون نمیزاشتی اتفاقا درس و پیشرفت خیلی خوبه ولی به وقتش ازدواج با ادم مناسبم خوبه

خی کامل بگو 

چند سالته 

شغلت چیه 

تا کجا درس خوندی مگه؟

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
نمیدونم چی بگم انشالله خیلی زود با یه مورد مناسب ازدواج میکنیاینجا همه شعار میدن ازدواج بده ولی حس د ...

هعی 

برام دعا کن خیلی تنهام

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
اینادهمونای هستن یه شبم بدون شوهر نمیتونن دووم بیارنیه روزم حاضر نیستن رو پای خودشون وایسن یه روزم ن ...

اونیکه با وجود بچه و شوهر ، پدر مادرشونو از دست میدن با مجردا برابر نیستن، اگه خانواده تشکیل داده باشی خودتو متعلق به کسایی میدونی، میدونی اگه یتیمم بشی باز حداقل اونور زن یه زندگی و مادر یه بچه ای

ψ ❤️