2777
2789
عنوان

کاش میمردم ب جای درس خوندن ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 7345 بازدید | 208 پست
بعد از ۲۵ ازدواج کردی؟

اره ۲۵ ازدواج کردم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

خب ازدواج کن

۳۸ کجاش دیره؟

من همیشه میگم ۳۵ ازدواج میکنم😂

شما قراره ۱۰۰ سال عمر کنی حتی تا نیمه‌ عمرت هم زندگی نکردی کلی فرصت داری

باور کن خودت افسرده و غمگینی برای همین اینو میگی

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت ۳۸ سالت شد تنها بودی بیا اینو بگومنم هم سن تو بودم له له میزدم برا درسسرم هوا داشت حتی به خوا ...

درسته زیر سی سالم ولی واقعا ربطی نداره ...

من خودم فعلا از ازدواج زده ام و فکر کنم تا آخر عمر دلم نخواد ازدواج کنم حتی ...

نمیگم بهش فکر نکردم ،گاهیم فکر میکنم ولی وقتی آدم مناسب خودم ندیدم خب کنسله ،به هر قیمتی نمیخوام مزدوج بشم و ذهنمو الکی درگیر کنم ...

You're all the things I've got to remember

من تا ۲۵ ازدواج نکردم درس خوندم و حتی ذره ای پشیمون نیستم شاید برمیگشتم عقب هم فرایند مهاجرتم رو ادا ...

شما حالت خوب نیستا

من ۳۸ سالمه میگم تنهام بعد داری میگی تا ۲۵ ازدواج نکردی

خب منم اون موقع تو اسمونا سیر میکردم ازدواح برام معنا نداشت

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
خب ازدواج کن۳۸ کجاش دیره؟من همیشه میگم ۳۵ ازدواج میکنم😂شما قراره ۱۰۰ سال عمر کنی حتی تا نیمه‌ عمرت ...

اگر میتونست ازدواج کنه قطعا ازدواج میکرد 

حتما شرایط ازدواج براش پیش نیومده

خب ازدواج کن۳۸ کجاش دیره؟من همیشه میگم ۳۵ ازدواج میکنم😂شما قراره ۱۰۰ سال عمر کنی حتی تا نیمه‌ عمرت ...

کاش ی بار درک میکردین

طرف میگه بیکارم میگین خب برو کار کن

میگه تنهام راحت میگی برو شوهر کن

خب مگه ریخته ک ما برنمیداریم

خدایاااااا

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
شما حالت خوب نیستامن ۳۸ سالمه میگم تنهام بعد داری میگی تا ۲۵ ازدواج نکردیخب منم اون موقع تو اسمونا س ...

به نظرم تو عصر مدرن خودت باید آستین بالا بزنی دیگه سنتی و اینا کمتر شده خیلیا هستن هنوزم ازدواج نکردن بیرون برو گروه های مختلف باش تو اجتماع باش آدمش پیدا میشه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

نماز اول وقت فراموش نشه 

نماز شب و دعای توسل چهل روز بخون و حرز امام جواد علیه السلام ببند ان شاءالله خدا یه همسر مناسب نصیبت میکنه 

مجموعه کتاب های طعم شیرین خدا رو هم بخون باعث آرامشت میشه یا دوره اش شرکت کن سایت تربیت کده آیین فطرت سرچ کن قصه من و خدا سطح ۱ رو شرکت کن به ترتیب سطوح مختلف شرکت کن و بگذرون حتما هم آرامش پیدا میکنی هم ان شاءالله خداوند یک همسر مناسب نصیبت میکنه دوره اش توی سایت رایگانه

کاش ی بار درک میکردینطرف میگه بیکارم میگین خب برو کار کنمیگه تنهام راحت میگی برو شوهر کنخب مگه ریخته ...

دوست و رفیق داشته باش

به معرف‌های ازدواج بسپار برات یه مورد خوب معرفی کنن

خودت اقدام کن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

عزیزم این دور و زمونه مردا فقققط عقلشون ب چشمشونه، هررررچقدر ک کار کردی و پس انداز کردی ، فققققط ببر خرج خودت کن و  رو ظاهرت خیلی کار کن ، رو اعتماد ب نفستم کنارش کار کن و خودتو دست بالا بگیر، بعد میبینی چقدر مردا تو‌رو میبین و بهت پیشنهاد ازدواج میدن ، فقط باید بلد باشی چجوری ی مرد رو دنبال خودت بکشی ، اگر بلد نیستی برو یاد بگیر،هزارتا دوره انرژی زنانه و زن افسونگر  و .... هست، ولی اینکه اینقد فشار آورده باشه بهت تنهایی و در مقابل روی روحیه ات کار نکنی باعث میشه نتونی تو رابطه مردا رو تشنه نگه داری چون خودت تشنه تری در این حالت! 

امیدوارم متوجه حرفام شده باشی و تا یک سال دیگ حال و هواتو تغییر اساسی داده باشی، خوشبخت باشی گلم💖🙏🏻✨

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

به نظرم فقط توکل کن به خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام اگر تونستی مشهد هم بری برو اگر نتونستی یه چیزی نذر امام رضا علیه السلام کن ان شاءالله امام مهربانی به اذن الهی مشکلت حل میکنه همسر مومن و مهربان و مناسب نصیبت میکنه 

یادت نره خدایی که کل جهان رو خلق کرده و هر لحظه اراده کنه جهان در 

یک آن از بین میره قطعا خواسته شما براش کاری نداره فقط کافیه بری در خونه خدا و اهل بیت علیهم السلام درستش میکنن