2777
2789
عنوان

کاش میمردم ب جای درس خوندن ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 7345 بازدید | 208 پست

از ۱۸سالگی تا ۳۸ سالگی ی عمره

بیست ساااال 

تو ده سال ادم میتونه دکتری بگیره 

بجز اون خیلیا هستن درس و کار و ازدواجو باهم پیش بردن من خیلیارو دیدم.

بنظرم تو این بیست سال هم میتونستی درس بخونی هم کار پیدا کنی هم شوهر کنی اینا منافاتی باهم نداشتن 

مشکل درس و کار و استقلال نیست شاید خودت برای ازدواج کم اهمیتی کردی خواستگار رد کردی موقعیت اشنایی ندادی و... 

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 
اره دیگه دکتر میری میگن چن تا بچه داریبیرون میری همه فک میکنن شوهر داری

متاسفانه تو تمام عزت نفس و اعتماد ب نفست رو از دست داده ای و بااین فاز منفی ک داری هیچ مردی کنارت نمیمونه، اینکه میبینی ی دخترایی هرارتا مرد دورشون میپلکه و خواهانشونه بخاطر اینه ک اون دختر به شددددت حالش با خودش خوبه و عزت نفس داره و اعتماد ب نفس داره و خودشو دست بالا میگیره ک بقیه هم بهش بها میدن و براش بال بال میزنن، بااین طرز تفکر و این انرژی ضعیفی ک از خودت ساطع میکنی بازم تنها میمونی، باید رو خودت کار کنی عزیزم ، فقط روی خودت،

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اروم باش

دوم حالتو هرجور هست خوب کن

سوم به خودت و کائنات انرژی مثبت بده و خواستهاتو بگو

شرایطتت خیلی سخته ولی ادم زندست به امید

خدایا این بنده اتو یجوری دستشو بگیر و خوشبختش کن 

که اینروزا یادشم نیاد، ی همسر مناسب خودش قسمتش کن خوشبخت دوعالم بشه 

مامان دوتا گل پسر

از ۱۸سالگی تا ۳۸ سالگی ی عمرهبیست ساااال تو ده سال ادم میتونه دکتری بگیره بجز اون خیلیا هستن درس و ک ...

یکم نسبت به هم مهربان تر باشیم 

مهم نیس چه اتفاقی افتاده که الان اینطوری شده مهم اینه که الان اتفاق افتاده 

اگه نمیتونیم درک کنیم طرف مقابلو حداقل زخم زبون نزنیم 

الان با دنبال مقصر گشتن مشکلی حل نمیشه 

برای هم ارزو خوب کنیم و اگه میتونیم کمکی به ازدواجش کنیم معرفی کنیم 

یکم نسبت به هم مهربان تر باشیم مهم نیس چه اتفاقی افتاده که الان اینطوری شده مهم اینه که الان اتفاق ا ...

من زخم زبون نزدم واقعیتو گفتم با لحن بدیم نگفتم توهینی تو حرفای من بود؟

فقط گفتم اینکه دنبال کار و تحصیل بری اشتباه نیست ادم نباید تک بعدی باشه ازونور بوم بیفته

همیشه دلداریم میدم الان این ب ذهنم رسیده بود گفتم

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 
ن عزیزم خوشتیپ و خوشگل نیستم حالا باید بمیرم؟؟؟پس خداا کوووکسی ک این همه تو زندگیش زحر کشیده خوشگلی ...

شما هم حتما به اندازه خودتون زیبا هستید 

و اگر می‌بینید کسی بیشتر ب چشم میاد دلیلش اینه که به خودش و زیبایی و تیپ و استایلش بیشتر میرسه چون اصولا جنس مرد عقلش تو چشمشه ،  اکه دوست دارید افراد بیشتری جذبتون بشن به زیبایی تون بیشتر برسید 

هر چی بود جیگرم خون بود یه مشت حسود زیر اب زن دور و برم بودن ده سال پیرتر شدم دلم مرگ میخاد

عزیزم شما افسردگی دارین 

به عنوان یک مشاور حتما به روانپزشک مراجعه کنید

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

هر چی بود جیگرم خون بود یه مشت حسود زیر اب زن دور و برم بودن ده سال پیرتر شدم دلم مرگ میخاد

همه  محل  کارها   همینه

وقتی   بیکاری     تنهایی     یا  بی پولی

فشار  میاره

ناچاری   به  تحمل

عزیزم این دور و زمونه مردا فقققط عقلشون ب چشمشونه، هررررچقدر ک کار کردی و پس انداز کردی ، فققققط ببر ...

چقد تو حق میگی چقد نظراتت دوست دارم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چقد تو حق میگی چقد نظراتت دوست دارم

این احساس متقابله گلم🙏🏻🌺💖

منم از شخصیتتون خوشم میاد✨🌹

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خب طلاق بگیرن برن سر کار برن باشگاه برن مسافرتهمون چیزای ک ب مجردا میگن

خب بیشترم همین کارو میکنن ولی ببین شما دختری درک نمیکنی مثل من دختر داییم طلاق گرفته امده عروس یه ماهه فکر کن هر کاری خانوادش میکنن به دلش میاد دختر بودن با طلاق گرفتن خیلی فرق داره قدر لحظاتتو بدون