2777
2789
ولی من دکتر مهندسم زیاد دیدم زن یه آدم بیکار شدن یا کسی که تحصیلاتش سیکله 😐😂

نیست به منم نشون بدین یکی ازینا 😂

تلاش کن اندوهت را دوس بداری شاید رفت، به رسم تمام چیزهایی که دوس داشتی و رفتند ...ناشناسم https://daigo.ir/secret/71504814250

مشتی من متولد ۸۵ ام بعد یه بنده خدایی که متولد ۶۲ بود میخواست بیاد خاستگاریم فکرکن😂😂 بعد بابای خود ...

اوهههههه چخبره🤣🤣 منم همسن تو هستم منتها در آستانه ۱۷ سالگی بودم و خواستگارم متولد ۷۰ بود و می‌خواست بره بریتانیا🥴

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مثل خواهرشوهر من سن خودش ۲۳ سن شوهرش ۴۰

یه مورد هم اطراف ما باهمین سن دختره عین مدل هاس بحدی زیباوخوش قیافه اس پسره هم باسواد پولدار خیلی پسر نجیبیه 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

از سوزشتون اینحرفارو میزنید.منو همسرم ۱۷ سال تفاوت داریم و هیچکسو خوشبخت تر از خودم ندیدم تو اطرافم.

از سوزش نیست 

حقیقته 

ولی توی همه چی استثنا وجود داره

خداروشکر زندگی شما جز اون استثنایی هست که میگید خوشبختید

الهی همیشه همینطوری راضی باشی از صمیم قلب میگم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بخدا مهم دله مهم عشقه که بابا سن خیلیم مهم نیست نمیگم حالا ۲۰ سال اخلاف سنی ولی تا همون ۱۳ ۱۴ سال قا ...

منم همینو میگم، کلا از یه جایی به بعد اختلاف سنی خوب نیست ولی تهش دیگه تا ۱۴ سال میشه اگه طرف جوون باشه یا واقعا همدیگرو دوست داشتن باشن، وگرنه که مشخص اشتباه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

کم چرت و پرت بگید مثل احمق ها مرد چی داره که حالا پولش هم فاکتور بگیریمهمونطور که مرد فقط زیبایی زن ...

دمت گرمممم زدی وسط خال

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

من پدرم پولداره قطعا آدم بی پول اصلا سمتم نمیاد 😂لازم نیست بخاطر پول هر کاری کنم

منم فقیر نیستم که اینو نوشتم چه ربطی داره خودت کی هستی

به یه عده ای توهین کردی جوابتو دادم 

ربطی به هر کاری کردن نداره همونطور که مرد خودش از شدت زیبایی شبیه فرشته ها باشه یا شبیه میمون در هر صورت زن خوشگل و جوون میخواد و طلب خوشگلی رو همیشه داره زن هم خودش هر چی که باشه باید رو پول مرد اصرار داشته باشه 

ارزش مردها بیشتر از این نیست

با هر موجودی مثل خودش باید بود 

اینطور نشون ندید زن باید پول رو نبینه اگه ببینه خرابه خود پسرها کمتر از شما توهین میکنند حداقل میگن آهن پرست نه الفاظ دیگه اگر کسی میخواد با یکی سن باباش ازدواج کنه هم مشکلی نیست سود و ضررش رو خودش میبینه نگران نباش 

دختر عمه خودم وکیله بعد شوهرش دیپلم داره البته الان راضی کرده شوهرشو بره دانشگاهبگرد پیدا کن😂

در حال جست و جو ام 😂

حالا تحصیلات اون به جه دردش میخوره 

تلاش کن اندوهت را دوس بداری شاید رفت، به رسم تمام چیزهایی که دوس داشتی و رفتند ...ناشناسم https://daigo.ir/secret/71504814250

منم بنظرم پسرای هشتادی هنوز خیلی بچن

یه نسخه رو نباید برا همه پیچید از لحاظ بیولوژی خانوما ده سال بیشتر از سن خودشون میفهمن .من با پارتنرم اختلاف سنی دارم ولی فوق العاده خوشبختیم و همو میفهمیم به هرحال اختلاف برا همه هس ربطی به سن نداره

ما ۱۲ سال اختلاف سنی داریم و تازه متعادلیم

من اگر با دهه خودم ازدواج‌میکردم نقشم میشد مادری ن همسر

چون مطابق ی دهه قبله اخلاقو رفتارم😐

اتفاقا هم رابطم تو دنیا با هیچکس اندازه پدرم خوب نیست و حمایت عاطفی و مالیش همیشه داشتم شکرخدا ، خدا حفظش کنه برام

مامان دوتا گل پسر