2777
2789
من پدرم پولداره قطعا آدم بی پول اصلا سمتم نمیاد 😂لازم نیست بخاطر پول هر کاری کنم

منم پدرم پولداره عزیزم ولی اینو به یاد داشته باش که آدم باید هوای همجنس خودش رو داشته باشه و شعور داشته باشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

فرقی نداره هر کی باید یاد بگیره بره سراغ هم سن و سال خودش چرا انقدر دهه ۶۰ ،۷۰ مجردن مقصرش همین دختر ...

خانم محترم قبل اینکه بخوای تقصیر و بندازی رو دخترا 

به این فک کن مردای دهه شصتی دنبال دخترای جوونن 

زن ستیزی تا کجا ؟!

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم محترم قبل اینکه بخوای تقصیر و بندازی رو دخترا به این فک کن مردای دهه شصتی دنبال دخترای جوونن زن ...

من اینم گفتم تو کامنتای بعد اتفاقا گفتم هم دختر هم پسر هر دو مقصرن 

منم فقیر نیستم که اینو نوشتم چه ربطی داره خودت کی هستیبه یه عده ای توهین کردی جوابتو دادم ربطی به هر ...

ندیگه فقط ضرر و زیان به خودشون دو نفر نمیرسه 

ببین فرض کن اکثر مردا برن سراغ دخترای ۱۵،۲۰ سال کوچیکتر پس اونا خانومایی که همسن این آقایون بودن مجرد میمونن این وسط 

من اینم گفتم تو کامنتای بعد اتفاقا گفتم هم دختر هم پسر هر دو مقصرن

بله ولی دقت داشته باشید که همشون بخاطر پول نیس 

یعنی پسرای دهه شصتی و پنجاهی انقد پولدارن که دخترای دهه هشتادی قید پسرای پولدار دهه هفتادی زدن ؟

یکی از دلایلش شاید این باشه که دخترای جوون از پدر محبت ندیدن دنبال یکی همسن و سال پدر خودشون میکردن 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
منم پدرم پولداره عزیزم ولی اینو به یاد داشته باش که آدم باید هوای همجنس خودش رو داشته باشه و شعور دا ...

من همین که بجای قبول پیشنهاد ازدواج با مرد سن بالاتر باهاش بحث دعوا کردم که چرا نمیره سراغ هم سن و سال خودش هوای همجنس خودمو داشتم