2777
2789
بله ولی دقت داشته باشید که همشون بخاطر پول نیس یعنی پسرای دهه شصتی و پنجاهی انقد پولدارن که دخترای د ...

خب پس بیان فرهنگ سازیش نکنن کاری که انجام دادن رو 

آدم باید کار خوبو جار بزن بگه دوستان خوب بود انجام بدید نه این سبک ازدواج رو واقعا 

خیلی مشخصه مردی که ۲۰ سال بزرگتر فقط دنبال هوا و هوس نه عشق و عاشقی

ندیگه فقط ضرر و زیان به خودشون دو نفر نمیرسه ببین فرض کن اکثر مردا برن سراغ دخترای ۱۵،۲۰ سال کوچیکتر ...

باید یقه آقایون رو گرفت 

کسی که درخواست ازدواج میده مرده زن فقط انتخاب کنندست 

یعنی از دختر دهه هشتادی انتظار نمیره دختر دهه شصتی رو درک کنه ولی از مرد دهه شصتی انتظار میره نره سراغ یکی مثل دخترش

از این به بعد بنویس مرد دهه شصتی ای که این کارو میکنه هرزس که هم به مقصر اصلی فحش داده باشی هم تاثیر گذارتر باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همین که بجای قبول پیشنهاد ازدواج با مرد سن بالاتر باهاش بحث دعوا کردم که چرا نمیره سراغ هم سن و س ...

خودت مگه نگفتی که دخترا چرا دنبال پولن؟😳 یا فرقی با روسپی ندارن؟ چرا دروغ میگی؟؟؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

باید یقه آقایون رو گرفت کسی که درخواست ازدواج میده مرده زن فقط انتخاب کنندست یعنی از دختر دهه هشتادی ...

من میگم هر دو تا مقصرن و فقط یکی مقصر نیست  

هم اونی که پیشنهاد داده هم اونی که قبول کرده

من خودم دهه هشتادم چطوری عقلم میرسه بقیه نمیرسه نمیتونن درک کنن 

خب الان این کجاش با چیزی که گفتم فرق داره؟

این زن ستیزی هست دیگه....نیست؟؟؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

من میگم هر دو تا مقصرن و فقط یکی مقصر نیست هم اونی که پیشنهاد داده هم اونی که قبول کردهمن خودم دهه ...

هر کی فکر میکنه خودش خیلی عاقله ولی اصلا ادبیاتت قشنگ نبود 

دیگه به همجنست نگو تن فروش نهایتش میتونی بگی من نمیپسندم

این زن ستیزی هست دیگه....نیست؟؟؟

وقتی هر دو طرف مقصرن چرا الکی بگم نه فقط مقصر مرده؟

هم مرد هوسباز مقصره هم زنی که قبول میکنه 

۵۰،۵۰ عه یچیز دو طرفه بوده

مگه دختر قبول نکرده اون پیشنهادو؟؟

باید یقه آقایون رو گرفت کسی که درخواست ازدواج میده مرده زن فقط انتخاب کنندست یعنی از دختر دهه هشتادی ...

فقط بحث درک کردن دختر دهه ۶۰ نیست، دختر دهه هشتادی باید اول نگران زندگی اینده خودش باشه و مسلما ازدواج با کسی که اختلاف سنی زیاد و طبعا اختلاف عقیده و تربیت داشته، ریسکیه

دهه ۶۰ و ۸۰ کوچکترین قرابتی با هم ندارن و احتمال زیاد به مشکل میخورن (دوستانی که با ۵۰ سال اختلاف سنی ازدواج کردن و خوشبخترین ادم دنیان بحثشون جداست، از اکثریت صحبت میکنم)

وقتی هر دو طرف مقصرن چرا الکی بگم نه فقط مقصر مرده؟هم مرد هوسباز مقصره هم زنی که قبول میکنه ۵۰،۵۰ عه ...

شاید پدر دختره قبول کرده و به هر حال حق قضاوت هیچ کسی رو نداریم تامام

چیزی راجب ازدواج زوری نبودش اینجا ازدواجایی با میل خود اشخاص بود

خب یه عده هم دوست میشن و بعد ازدواج میکنن و تازه پسره هم پولدار خاصی نیست ولی بیبی فیس هست

من متولد ۷۷ هستمیکی متولد ۶۲ بود ازم خواستگاری کردبهم برخوردحق داشتم ناراحت شم یا عادیه؟

۷۰ خوبه

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.