2777
2789
عنوان

من واقعا تصمیم گرفته‌ام به زندگیم پایان بدهم اما دلیلش

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 58 پست
18 تا پاییز دیدم

خو تو سن نوجوانی هستی عادیه این چیزها مقدونی چی میخوای سردرگمی پسر و دختر نداره فقط دیگه به خودت برس تو بنده خوب خدا هستی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من دلم می‌خواد به خودم بگم خدای من مهربونه وقتی آواره و بی‌چاره درحالی‌که همه اینجا قلبمو شکستن برم ...

عزیزم با خودکشی خدا بغلت نمیکنه نماز شب بخوان استغفار زیاد بگو خدا خودش گفته بعد از هر سختی یه آسونیه باور کن به چشم خودم دیدم که بهت میگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز من برو برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین قسمتایی که درمورد خودکشیه ، بعد ببینم حرف از خودکشی میز ...

دیدم باور کن، گرداب سیاه، تیرآهن آتشین که از وسط پهلوش رد می‌کردن،دوباره از اون طرف درمیاوردن، اژدهای دوسر که زنده زنده می‌خوردش و دوباره ترمیم میشد، راه رفتن تو یه سیاهی آتشین بی پایان 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

می‌گن 18 سالمه ولی واسه من لحظه های خوشش 18 ثانیه بود و گریه هاش 180 سال:)

بخدا میگذره اگه بهت بگم چه روزایی گذروندم..

لااقل یه هدفی واسه خودت بزار درس بخون بتونی ایندتو درست کنی

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

من هنوز در خونه ش نِشستم در رو باز نمیکنه

خدا شدید العقابه با این کار مورد غضب خدا قرار میگیری درد و رنج اون دنیا پایانی نداره ما برای آخرت آفریده شدیم اینجا تا لحظه ی مرگ نامه ی اعمالمون بازه و کار خیرمون نوشته میشه و توبه پذیرفته میشه قدر بدونیم از عمری که خدا داده برای رضایتش استفاده کنیم ک دیر یا زود به سوی خدا بر میگردیم و از جوانی و  عمرمون سوال میشه که در چه راهی گذشت عمر امانت خداست برای انجام فرامین الهی

فکر کردی تو اولین نفری؟فکر کردی فقط تویی ک فکر میکنی یهو همه آیندت تباه شدهفقط تویی ک همه آرزوهات دو ...

هدف... 

خدا شدید العقابه با این کار مورد غضب خدا قرار میگیری درد و رنج اون دنیا پایانی نداره ما برای آخرت آف ...

یعنی فقط تحمل کنم برای جمع کردن کار خیر؟! خیلی سخته زنده موندن انگیزه دنیوی هم میخواد

بخدا میگذره اگه بهت بگم چه روزایی گذروندم..لااقل یه هدفی واسه خودت بزار درس بخون بتونی ایندتو درست ک ...

کاش میتونستم درس بخونم، هرروز بعد مدرسه چندین ساعت تو اتاق شش متریم گریه میکنم 

اینم شاید ی تجربه خدا خواست برات انجام بده که فهمی زندگی سختی پوستی و بلندی داره همیشه جاده صاف نیس ...

کاش زندگیم جاده بود 

اگه راست باشه و دنیای دیگه ای باشهکه به خاطر خودکشی هیچ وقت بخشیده نشیبازم حاضری اینکار انجام بدیو ب ...

من تحمل ندارم چرا تمام نمیشه... باور دارم راسته ولی شاید دلش به رحم اومد اصل سبقت رحمت بر غضبش نصیب حالم شد

کاش زندگیم جاده بود

اره زندگی جاده ای بخدا پستی بلندی مشکلات ریز و بزرگ هستن چاله چوله جاده خودمون با فرمون باید پرش کنیم راه‌حل مشورت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حالتو میفهمم

نه اینکه به زبون بگم میفهمم نه نه

چون الان من تو اوج افسردگیم احساس پوچی زیاد 

هر حال بدی که بگی دارم تجربه میکنم

اما به خودکشی فکر نمیکنم تو هم نکن 

چون تهش پشیمونیه 

میشه بگی چی اینقدر اذیتت می‌کنه ؟!

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾

عزیزم دوست داری حرف بزنیم؟

من هستم اگه خواستی مشکلت رو بگو

خودکشی راه نجات نیست مطمئن باش

هیچ درد و رنجی قرار نیست با خودکشی برات پایان پیدا کنه

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان،کاربری دست دونفر🌼

حالتو میفهممنه اینکه به زبون بگم میفهمم نه نهچون الان من تو اوج افسردگیم احساس پوچی زیاد هر حال بدی ...

همه چیز، اینکه نمیدونم چمه، سنگینی میکنه همه چیز، خیلی سخته

یعنی فقط تحمل کنم برای جمع کردن کار خیر؟! خیلی سخته زنده موندن انگیزه دنیوی هم میخواد

لذتهای حلال هم خدا قرار داده گلم هر چیزی رو خدا حلالشو قرار داده باید صبر کنیم و نذاریم شیطون بهمون غالب بشه و خدایی نکرده بد عاقبتمون کنه