2777
2789
عنوان

من واقعا تصمیم گرفته‌ام به زندگیم پایان بدهم اما دلیلش

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چیز، اینکه نمیدونم چمه، سنگینی میکنه همه چیز، خیلی سخته

منم اینطوریم بخدااا

مشکل خاصی یا چیزی تجربه کردی که بعدش اینطور شدی 

من نوبت گرفتم شنبه برم روانپزشک دارو مصرف کنم🥲

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾

نكن اينكارو بخدا اون دنيا هم به خاطر خودكشي تا ابد عذاب ميكشي نكن

چقدر دردداره که باید بخاطر دوری از یه عذاب سختتر، یه عذاب دیگه رو تحمل کنم. 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

شما با خودکشی نمیشی ی ستاره تو آسمون ! اتفاقا تویی که به فاتحه اعتقاد داری باید بدونی روح کسی که خود کشی میکنه تا روز قیامت بین زمین و آسمون سرگردونه و هرگززززززززز به آرامش نمیرسه . باید اینم بدونی چه دین اسلام چ مسیحیت چه یهودیت چه بودا و شینتو میگن کسی که خودکشی میونه عذاب فوق العاده زیادی میکشه(اینو با مدرک بهت میتونم اثبات بکنم) . شما افسرده ای . میدونی چرا؟؟؟؟ بخاطر همون گریه کردن ها. همون منزوی بودن ها.  بخاطر ۲ ساعت خوابیدن ها . یک روز بگو ک** لق دنیا و ۷ ساعت (که باید ی انسان بخوابه) رو بخواب و کمی با بقیه بخند . بعد بلند شو و قوییییییییییی اراده کن. ارادههاههههههه فولادین . ببین کجا اشتباه کردی . ببین کجا ناشیانه عمل کردی . اونجا رو ترمیم کن. ببین هر کاری تو دنیا کنی چ به میلیارد ها ثروت برسی چه به بالاترین نقطه برسی تا عشق نباشهههههههه نمیتونی خوشبخت بشی . به عشق برس . اونم از عشق به خودت شروع کن. شاید نیاز بود به خودت ی فنجون نوشیدنی گرم با افکار خوب و ملایم و ی شب قشنگ هدیه کنی جای اینکه هدیه خودکشی بدی به کسی....

استارتر نمیدونم مشکلت چیه

ولی روانشناس یا روانپزشک مراجعه کن در وهله اول

من خودم بارها در طول روز از خودم میپرسم آیا زندگی ارزش این همه رنج رو داره؟

تو همه ی زندگیم گره افتاده

به زور قرص اعصاب سرپام

ولی میخوام تا میتونم تلاش کنم

چون نمیخوام خدا دوستم نداشته باشه:(

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان،کاربری دست دونفر🌼

دقیقا جایی که باید پُر رو باشی و بایستی که من علاقه‌ام چیه و از چیا تنفر دارم، داری غزل خداحافظی میخونی!!!

یعنی این همه بخاطر فشار درس و کنکور بوده؟!

لق همشون!! 

برای رفتن هم عجله نکن، دیر یا زود میریم...

لطفا کار احمقانه نکن🙏

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

دقیقا جایی که باید پُر رو باشی و بایستی که من علاقه‌ام چیه و از چیا تنفر دارم، داری غزل خداحافظی میخ ...

علاوه بر فشار درس و کنکور، رفیقم دیروز ولم کرد، دیگه پیامامو سین نمیزنه دیگه واسم فیلم طنز نمیفرسته، دیگه ریاضی رو راحت یاد نمیگیرم دیگه با یه لیوان آب سردردم نمیره دیگه زبانم خوب نیست دیگه لبخندام قشنگ نیست 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

علاوه بر فشار درس و کنکور، رفیقم دیروز ولم کرد، دیگه پیامامو سین نمیزنه دیگه واسم فیلم طنز نمیفرسته، ...

باور کن در تمام اون موارد شریکیم!! از اون رفیق گرفته تا سردرد و زبان و لبخند...

این افکار واسه هرکسی ممکنه در این سنین رخ بده، همه ما کم و بیش گذروندیم این روزهای سگی رو و امروزم خیلی فرق کرده برامون ...

لطفا تنها نمون و کار احمقانه نکن!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

متنت  تاثیر گذار بود گریه ام  داشت 

ولی  اگه مایلی تا صب از نقاط تیره  زندگیم برات بگم گریه کنی راستشو بهت بگم

خودکشیت  به کتف جهان هستی نیست من  از استانیم  که بالاترین امار خودکشی وخودسوزی داره 

اما چی شد  هیچی  

یه خاطره گند  از خودشون گذاشتن  روح وروان  مازنده هارو به گند کشیدن این همه ضعفت اعصابمو خورد کرد اه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

من تحمل ندارم چرا تمام نمیشه... باور دارم راسته ولی شاید دلش به رحم اومد اصل سبقت رحمت بر غضبش نصیب ...

هیچی تو این دنیا موندگار نیست نه غصه هاش نه شادی هاش

دنیا فقط یک بازی 

وخدا میخواد ببینه تهش کدوم راه انتخاب میکنی

کاش میتونستم درس بخونم، هرروز بعد مدرسه چندین ساعت تو اتاق شش متریم گریه میکنم

حیفه این دورانت بعدا پشیمون میشی

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

به راه هست کلا دیگه هیچ رنجی تو زندگیت نکشی 

باید آب حیات قلبت رو بنوشی تا به معنای برسی

باید هواهای نفسی تو ترک کنی و دلم میخواد هاتو بزنی تا قلبت از اینا خالی شده و سبب شه دیگه گناه نکنی و با انجام کار های دینی خصوصا نماز اول وقت و گریه شبانه نزد خدا محبت خدا رو که بهش میگیم ایمان رو در قلبت بالا ببری وقتی این محبت به خدا از محبت به چیزای دیگر در قلبت بیشتر شد حالا بخواه که به خدا نزدیک بشی یعنی نیت کن و این محبت رو شعله ور کن بعد از چند روز از این حالت تو زنده میشی به حیات طیبه بدون رنجی از زندگی ،اگر ایمان به خدا سختته میتونی ایمان به امام حسین را بیاورید یعنی آن محبت و برای رضای ایشان کار کنی

رو سخنرانی آقای پناهیان هم فکر کن