2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 125646 بازدید | 1058 پست
عریزم پدرش بچه ها نمیده به اسی کجا بذاره بره بچه هاش؟ اون بچه ها بزرگ شن خودکشی نمیکنن پدر که اینطور ...

بخدا سخته من خودم سر اینکه پدرم نبود مادرم مجبور بود بره سرکار تنها بودم تو خونه آبجوش برگشت روم دستم سوخت خیلی بلاها ممکنه سر آدم بیاد بچه بزرگ کردن مسولیت داره من اگه بچه داشتم ترجیح میدادم پدر بزرگ کنه آدم ی بار بیشتر زندگی نمیکنه این خانوم باید دلش اول به خودش بسوزه چون چشم بهم بزنه به زن سن دار میشه تک وتنها بچهاشم رفتن سر زندگی خودش 

مهریه روگفتن بایدچهارتاسکه بده اولش،نفقه هم ماهی ده،یازده میلیون برای سه نفرمون،ولی اجرت المثل نداشت ...

خب این یکسال پیش قسط مهریه گرفتین؟ چهارتا سکه 

نفقه تون اقدام اشتباه داشتین باید از اول عقد میزدین ،این یکسال ماهی یازده میلیون هرماه واریز داشته ؟ 

خونه مستاجر هستین؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاالان که ساختی یدونه بچه ازش داره،دیگه بعدی‌اش چه فرقی داره،بیخیال باش

اصولا این مردها مال و منال آنچنانی که ندارن‌..همونی هم که دارن از صدقه سری قناعت کردن و جمع کردن همین زن هست..

مرتیکه بی غیرت فردا روز کله‌اش رو بذاره زمین بمیره، از ارث این زن و بچه‌هاش کم میشه، میرسه به اون دوتا بچه:)

ماکارون هستم:)

خدالعنتش کنه بخصوص اون زن رو ک میدونسته این آقا زن و بچه داره صیغه خونده و دارع براش تند تند بچه میا ...

که مثلا این مرتیکه هرزه رو که اومده به زن اولش خیانت کرده رو، پاش رو به زندگی خرابی که داره، بند کنه👀

یه چیزایی میگینا!شماها بچه هاشو بزرگ میکنین و پولشو میدین؟شما ها جای باباشو پر میکنید؟مگه داستان و ر ...

من مجردم کار ندارم همه زیر ۳۵ ساله خیلی جاها دنبال دوس دختر شیک و آرایش غلیظ میخوان

چه برسه یک مادر 

که مثلا این مرتیکه هرزه رو که اومده به زن اولش خیانت کرده رو، پاش رو به زندگی خرابی که داره، بند کنه ...

اره میخاسته بچه زود بیاره ازش جای پای مرده رو محکم کنه.مرده چقد زود وا داده

بخدا سخته من خودم سر اینکه پدرم نبود مادرم مجبور بود بره سرکار تنها بودم تو خونه آبجوش برگشت روم دست ...

پدر بزرگ نمیکنه عزیزم میکشه بچه ها رو ! 

استاتر میگه کتکشون میزنه خیلی بد ....۸و۶ ساله هستن 

حالا فکر کن مادر بره قراره چی بشه 

استاتر حتی بره ازدواج هم کنه بازم خوشبخت نمیشه چون فکرش پیش بچه هاشه 

متاسفانه نمی‌تونید اینو درک کنید 

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

اره میخاسته بچه زود بیاره ازش جای پای مرده رو محکم کنه.مرده چقد زود وا داده

چون احمق و خنگه..

مشخص نیست واقعا؟!

امیدوارم که اسی تا قرون آخر مهریه‌اش رو بگیره..

حق و حقوقش رو بگیره..

بعدم اون زنیکه این مرده رو بچاپه..

بچه ها رو هم بندازه گردنش...

آواره کوچه خیابون بشه‌.‌.

مرتیکه هرزه الدنگ 

چن وقت پیش ی زنی دیدم 

گفت شوهر اولش فوت شده دوتا بچه هم داشت خوشگل کوچیک چشاشون آبی بود.

گفت واسم خاستگار اومده ازدواج کرد بچه هاشم برد.

تو هم میتونی خوشبخت بشی.ولی تا وقتی این مرتیکه تو زندگیته نمیتونی خوشبخت باشی.