2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 179262 بازدید | 1057 پست
ن ولی همچین چیزی قابل توجیه نیس من خودم بچه طلاقم مادرم هیچ پشتوانه ای نداشت ما بچه بودیم سرکار رفت ...

عریزم پدرش بچه ها نمیده به اسی کجا بذاره بره بچه هاش؟ 

اون بچه ها بزرگ شن خودکشی نمیکنن پدر که اینطوری مادر هم که ول کنه بره ؟ 

عزیزم روزی که بچه دار بشی حرف ما رو درک میکنی 

لامصب بچه باشه انگار تو قفس دوتا زنجیر زدن به پات هیچکاری نمیتونی بکنی هیچی....

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزایی میگینا!شماها بچه هاشو بزرگ میکنین و پولشو میدین؟شما ها جای باباشو پر میکنید؟مگه داستان و ر ...

بروبابا دلت خوشه آدم مگه مجبور با کسی باشه که بهش خیانت کرده هیچ منتظر بچه دومش بعدشم این خانوم تنها دردش بدنیا اومدن بچه دوم اون آقاس آدم چطوری می‌تونه باکسی باشه که همزمان با دو نفر رابطه جنسی داره طرف باید به خودش احترام بزارع به اعصابش به بدنش چطوری اجازه میدن باهاشون بازی بشه و زندگی ک آدم ب خودش ارزش نذاره فقط بخاطر بچه هاش 

تا جایی که میدونم بچه ای که از صیغه به وجود میاد تا پدر مادر رسمی نشن شناسنامه نمیدن البته شنیدم خودمم مطمئن نیستم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

والایادم نیست که،زیادبودن

تو این بکسال دوتا موضوع بیشتر نیست الان 

مهریه چه حکمی خورد؟ 

نفقه ها خودتون و بچه هاتون ؟ واجرت المثل تون 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
خب پس اونو فراموش کرده بوده. ولی وقتی دیده واسه خانوادش عادیه رفته گرفتش.اگ میزدن تو دهنش جرعت این ک ...

آره دوازده ساله ماازدواج کردیم،همه حسرت زندگی ماروداشتن ولی آخرش خراب شدکلا

تو این بکسال دوتا موضوع بیشتر نیست الان مهریه چه حکمی خورد؟ نفقه ها خودتون و بچه هاتون ؟ واجرت المثل ...

مهریه روگفتن بایدچهارتاسکه بده اولش،نفقه هم ماهی ده،یازده میلیون برای سه نفرمون،ولی اجرت المثل نداشتم

یه آشنا داشتیم مثل تو بود 

شوهرش بچه ها رو بهش نمیداد و مجبور بود بسازه و بسوزه 

تا اینکه خانمه زرنگی کرد گفت بچه ها رو نمیخوام شوهره بچه ها رو داد به گ مادرشوهره ، مادرشوهره کلافه شد و همش با پسرش دعوا که به من چه خودت نگه دار یا بده مادرشون از طرفی همسر جدید اقاهه هم می‌گفت بچه های همسر اولت به من چه بعد آقاهه از ناچاری التماس همسر اولشو میکرد بچه ها رو ببره همسر اول هم هی ازش پول می کند و بچه ها رو نمی گرفت 

دیگه آقاهه فهمید چه اشتباهی کرده 

البته اسی نمیدونم مادرشوهرت و شوهرت وا میدن یا نه

بروبابا دلت خوشه آدم مگه مجبور با کسی باشه که بهش خیانت کرده هیچ منتظر بچه دومش بعدشم این خانوم تنها ...

اتفاقا چون اشلا دلم خ ش نیست میفهمم این بنده خدا چی میکشه و چه گیری افتاده

شما یا خیلی جوون و ناپخته ای که همه چیو هیجانی میبینی یا یه زن خیلی قوی و زبر وزرنگ و بی مشکل که فکر میکنی همه میتونن از پس مشکلات بربیان