الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب امار نده یکم سر سنگین باشی دیگه نمیاد، هر چی ام پرسید هر چی حتی مثلا گفت کی تو اتاق بگو نمیدونم
ی کارت عروسی رو میز بود.انقدر سوال پرسید ته همه چیزو فهمید تا ول کرد.تازه بچش زنگ زده به شوهرم آنقدر جیغ کشیده که مامان من چیکارتون داره کی فضولی کرده و....
ی کارت عروسی رو میز بود.انقدر سوال پرسید ته همه چیزو فهمید تا ول کرد.تازه بچش زنگ زده به شوهرم آنقدر ...
چه پرو ، جواب نده خب من هر وقت یکی ازم چیزی بپرسه نخوام حواب بدم میگم نمیدونم اگر نشه میگم الان میام بهت میگم میرم دستشویی یا اشپزخونه یه دور میزنم میام بحث عوض میکنم
چه پرو ، جواب نده خب من هر وقت یکی ازم چیزی بپرسه نخوام حواب بدم میگم نمیدونم اگر نشه میگم الان میا ...
کلا عاشق اینه از زندگی همه سر در بیاره.وقتی میاد پشت سر همه غیبت میکنه و از همه حرف میزنه.منم بدم میاد؛اخه به من چ بقیه چیکار میکنن چطوری زندگی میکنن ولی روم نمیشه مستقیم بهش بگم