2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حداقل مینوشتی چی شد

جاریم آدم فضولیه هر روزم میاد خونه ی من .من هواسم نبود جلو پسرم به شوهرم گفتم جاریم میاد دایم فضولی میکنم.حالا پسرم امروز با بچه جاریم دعواش شده بهش گفته چرا مامانت دایم میاد خونه ما فضولی میکنه.

جاریم آدم فضولیه هر روزم میاد خونه ی من .من هواسم نبود جلو پسرم به شوهرم گفتم جاریم میاد دایم فضولی ...

دیگه گفته،  اگر کفت بگو بچست دیگه یه حرفی زده 

جاریتم خواست بیاد بگو نیستم 

بخدا خستم کرده هر روز میاد دو ساعت خونه ما.تا ته همه چیزم در نیاره نمیره

خب امار نده یکم سر سنگین باشی دیگه نمیاد، هر چی ام پرسید هر چی حتی مثلا گفت کی تو اتاق بگو نمیدونم   

خب امار نده یکم سر سنگین باشی دیگه نمیاد، هر چی ام پرسید هر چی حتی مثلا گفت کی تو اتاق بگو نمیدونم

ی کارت عروسی رو میز بود.انقدر سوال پرسید ته همه چیزو فهمید تا ول کرد.تازه بچش زنگ زده به شوهرم آنقدر جیغ کشیده که مامان من چیکارتون داره کی فضولی کرده و....

پر رو هست.من اصلا خیلی وقتا در رو باز نمیکنم روش دوباره میره ی ساعت بعد میاد زنگ میزنه.همسایه ایم

ی کارت عروسی رو میز بود.انقدر سوال پرسید ته همه چیزو فهمید تا ول کرد.تازه بچش زنگ زده به شوهرم آنقدر ...

چه پرو ، جواب نده خب من هر وقت یکی ازم چیزی بپرسه نخوام حواب بدم میگم نمیدونم  اگر نشه میگم الان میام بهت میگم میرم دستشویی یا اشپزخونه یه دور میزنم میام بحث عوض میکنم 

پر رو هست.من اصلا خیلی وقتا در رو باز نمیکنم روش دوباره میره ی ساعت بعد میاد زنگ میزنه.همسایه ایم

خدا صیرت بده باز اومد باز نکن   اگر دوباره اومد بگو خواب بودم   حموم بودم   ، دارم اماده میشم برم بیرون ...

چه پرو ، جواب نده خب من هر وقت یکی ازم چیزی بپرسه نخوام حواب بدم میگم نمیدونم اگر نشه میگم الان میا ...

کلا عاشق اینه از زندگی همه سر در بیاره.وقتی میاد پشت سر همه غیبت میکنه و از همه حرف میزنه.منم بدم میاد؛اخه به من چ بقیه چیکار میکنن چطوری زندگی میکنن ولی روم نمیشه مستقیم بهش بگم