2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 179944 بازدید | 1057 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو زنه رو ببره بچه دومشو سفط کنهتو که طلاق بگیر نیستی عزیزم لااقل نذار شوهر احمقت ب گا برهبشین ...

شوهر اسی هم فاسد است

چه پدر بی حیایی

شرم به اون صیغه کن  خونه خراب  کن

چرا حاضر میشن برای مرد متاهل صیغه ی محرمیت بخونن؟؟؟

از کنار یک محضر رد شدم نوشته بود

خواندن عقد دائم و صیغه

برای پول چه زندگی هایی را خراب می کنن

من خودمو گذاشتم جای بچه هات و به مادرم تو این شرایط حق دادم که منو ول کنه و بره اما به بابام حق نمید ...

میگی اینجوری ولی تنهامیموندی توی بچگی،مهرمادری رونداشتی الان نظرت این‌نبودعزیزم

شوهر اسی هم فاسد استچه پدر بی حیاییشرم به اون صیغه کن خونه خراب کنچرا حاضر میشن برای مرد متاهل صیغ ...

هر صیغه ای که بد نیست خیلی از جوونا دوران نامزدی صیغه میکنن برای اشنایی تا عقد کنن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

مهریه روگذاشتم اجرا،گفتن قسطیش میکنیم بده کارگره نداره،نفقه روخواستم رفت کارشناسی که کلاماهی ده میلی ...

سلام عزیزم 

الان از وضعیت یک اطلاعات به من بده 

خونت 

میزان پولی که بهتون ( تو + فرزندان)میده 

اخلاق و رفتارش 

ضرب و شتم کرده یا نه 

چه شکایتهایی کردی و چه جوابی گرفتی 

من وکیلم راهنماییت میکنم

من توهین نکردم به کسی لطف کنیدتوهین نکنیدمثل آدم حرف بزنید

تو که اینطوری اینقدر تو سری خوری تاپیک زدنت چیه حقته جونتم دراد بشین پنج پنج تا هو بیاد سرت .ریپم نزن حالم بهم میخوره از زنای تو سری خور

تازه به من میگه توبی لیاقتی،اگه لیاقت داشتی الان این بلاسرت نمیومدوتنهانمیموندی

تو هم بگو لیاقت نداشتی زنه پاک و دست نخورده ی خودت و فقط داشته باشی و رفتی سراغ زنی که هفت دست چرخیده و تو شدی شوهر هشتم و ته مونده و دهنی شوهرای قبلش و برداشتی 

کاربری دسته منو خواهرمه
آره میدونن،کلاخانوادش باهاش حرف نمیزنن،فقط مادرش وداداشش پشتشن

من جای تو بود میگفتم دیگه پاتو تو این خونه نذار خرجی من و بچه هامم ماهیانه بزن به کارتم 

فکر کن مرده و بچسب به خودت و بچهات 

میدونم عزیزم خیلیی سخته خدا کمکت کنه بسپارش فقط بخدا و ببخشیدا برین بهش و اصلا بهش فکر نکن برای همیشه فاتحشم بخون