2777
2789
عنوان

اگه همسرتون از لحاظ مالی تامین باشن و بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 3136 بازدید | 160 پست

اسی جانم هر فردی بر اساس شرایط خودش سبک زندگیش و موارد مختلف نظر میده

در نهایت خود شما مهمی که با کدوم سبک زندگی راحت تری و از زندگیت لذت بیشتری میبری

من خودم شخصا عمرا کار و پروژه هام رو کنار بزارم بینهایت به کارایی که میکنم علاقه دارم و در حین کار لذت میبرم

ولی همونطور کهاینجا دیدی خیلی ها شاغل بودن رو دوست ندارن این هم عالیه مهم اینه خودشون از زندگیشون لذت ببرن

در این مرحله شما باید اول به خودت فکر کنی در کل از زندگیت چی میخوای؟اینو با خودت حل کنی به نظرم میتونی جواب مناسب این موضوع رو برای خودت پیدا کنی

من یه دوره دنبال کار بودم،اکثر کارا بیگاری بود با حقوق کم و ساعت کاری زیاد،شما مگه پول توجیبی یا ماهانه نمیده؟ ورزش و...برو و در کنارش کم کم جمع کن طلا بخر ،نیازیم نیست بگی چیکار میکنی

این نیز بگذرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه،چون من یه شخصیت مستقل از شوهرم هستم و برای جایگاهی که الان دارم زحمت کشیدم ...یه دلیلش دیگه اش هم اینه به چشم دیدم ادم هایی که  یه شب کاملا تغییر کردن پس هیچوقت استقلالم رو به هیچکسی نمیفروشم...

َمن همیشه گفتم بازم میگم زنی ک پول داشته باشه شوهرش و خسیس هم نباشه، عقلش کمه بره سرکار

دنیایتون خیلی محدوده و این ربط به خودتون داره ولی بهتره نظرتون رو بدون توهین بیان کنید

بگن که سرکار نرو ب زندگی و من حواست باشه من کم ندارم ک کم بیاریم تو زندگی..برو بگرد باشگاه خرید بیرو ...

تو ازدواج کردی و خواسته شو قبول کن 

ولی من خودم ازدواج نکردم نمیتونم خواسته شو قبول کنم چون شاغل شدنو دوست دارم

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

بگن که سرکار نرو ب زندگی و من حواست باشه من کم ندارم ک کم بیاریم تو زندگی..برو بگرد باشگاه خرید بیرو ...

والامیذارمش روسر..والاکاربیرون خیلیم سخته فک کن بیرون کارمیکنی کل انرژیت میره نمیتونی درستوحسابی به همسر وزندگیت برسی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

َمن همیشه گفتم بازم میگم زنی ک پول داشته باشه شوهرش و خسیس هم نباشه، عقلش کمه بره سرکار

همسر من خداروشکر وضعشون بد نیست و دست دل بازه ولی هدف من از کار کردن فقط درامد نیست ک اینجا جای باز کردن این موضوع نیست شاید شما نظرتون این باشه ولی نمیتونید کسایی ک خلاف نظر شما رو دارن بی عقل خطاب کنید

من اینطور شد خیلیم خوبه شاغل برا زن خوب نیست سخته الان باشگاه میرم کتاب غذام سروقت به خودم بیشتر میرسم