2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180081 بازدید | 1057 پست
شماالان اینجوری میگی ولی اگه مامانت توروول میکردومیرفت دنبال کس دیگه خودشماشاکی میشدی که چرا منوول ک ...

من خودمو گذاشتم جای بچه هات و به مادرم تو این شرایط حق دادم که منو ول کنه و بره اما به بابام حق نمیدادم و بعد که بزرگ شدم میزدم در گوش بابام ، بابامو جرش میدادم و تا میخورد کتکش میزدم تا انتقام مادرمو ازش بگیرم ، یا اموالشو بالا میکشیدم که فقط به خودم و خواهر برادر و مادرم برسه و هیچی به اون یکی زن و بچه های سلیطش نرسه

نه بابا،خونه اجاره ایه،گفتم منوول کن بچه هاموبه جای مهریه بهم بده میگه من بچه هاروبهت نمیدم بروخودت ...

مهریت چقدره ؟ 

دروغ میگه کامل بزاری بری مجبور میشه بچه ها رو بده ( امتحان شدس ) 

اون میدونه بچه ها رو رها نمیکنی ، از اهرم فشار بچه هات استفاده میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم. بچه هاتو بچسب.زندگیتو ول نکن چون همه چی بدتر میشه. واگذار کن به خدا و صبر کن.خدا جوابشونو مید ...

اره میدونم خداجوابشونومیده ولی خداداره کاری میکنه که اونابه من میگن مقصرتویی توتنهاموندی ماداریم عشق وحال میکنیم

خاک بر سر تو که هنوز موندی تو این زندگی ادم بره سر چهار راه گدایی از این بهتره مایع شرمساری هرچی زنه ...

من توهین نکردم به کسی لطف کنیدتوهین نکنیدمثل آدم حرف بزنید

چقدر ساده ای 

معلومه ک بچه هارو بهت میده

به نظرت اگر بچه رو ازت بکیره ،زن دومش قبول میکنه؟!

بگو باشه بچه ها برای تو ،طبق قانون هفته ای یکبار میبینشون

برای هودت کار کن زندگی کن ،شایدم ازدواج کردی

بچه اگر پیش اون باشه تو راحت میری سرکار و ازدواج میکنی

البته بعید میدونم زن دوم قبول کنه بچه هارو نگه داره

اگر بچه ها رو ببرن،زندگیشون سخت میشه

۷اگه اینقدر اون زنه رو میخواد باهاش حرف بزن توافقی جدا شید خرج بچه ها رو بده یه خونه هم بده جای مهری ...

بهش گفتم میگه که نه توتابچه هابزرگ بشن نمیتونی ازدست من راحت بشی مگراینکه بچه هاروبدی بهم

بازم بگید خانوما قبل ازدواج حق طلاق نگیرنبازم بگید با مرد خوب ازدواج کنی حق طلاق هم نگیری خیالت راحت ...

ببین من نمیگم حرفت درست یا غلط اما اینکه میگه بعد این همه سال خودشو نشون داده نه عزیزم من ندید بهت میگم بعد این همه سال نبود از روز اول همین بودی یواش یواش شروع کرده هر بلایی سر زنش دلش خواسته اورد دبده هرکاری کنه این موندنیه اونم براش کم نذاشته 

هیچ چیزی یهو  نمیشه طرف یهو نمیره زن صیغه کنه ازش بچه بیاره 

اخه اون زنه شوهرمن هشتمین شوهرشه،کسی که پای هفت تاواینساده پای این وایمیسه

فک کنم زنه ک وس طلاس که 8 تا مرد واسش سرودست شکستن

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!