2777
2789
عنوان

کسی هست تنبلی تخمدان داشته باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شرایط دکتر رفتن ندارم بعضیا میگن اگ ال دی بخوری ممکنه بدتر بهم بریزی حین مصرف خونریزی بیشتز شه ...

چند روز دیگ‌میری زیارت؟ حداقل باید یک هفته تا ده روز جلو تر مصرف کنی پریود نشی ال دی رو

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

من ۱۳ روز دیگ میرم ولی میترسم ال دی بخورم حین مصرف پریود شم لک بینی ببینگ

من میخوردم لکه بینی نمیگرفتم ولی باید مرتب بخوری 

من مادرم سفر زیارتی ی هفته قبلش میخوره مشکلی ندار

من میخوردم لکه بینی نمیگرفتم ولی باید مرتب بخوری من مادرم سفر زیارتی ی هفته قبلش میخوره مشکلی ندار

اخه من تنبلی تخمدان دارم یعنی نمیگیرم لک بینی اگ گرفتم میتونم با مفنامیک قطعش کنم😭

اخه من خودمم پریودام اکثرا لک بینی اولین بارمم هس میخام ال دی بخورم

اخه من تنبلی تخمدان دارم یعنی نمیگیرم لک بینی اگ گرفتم میتونم با مفنامیک قطعش کنم😭اخه من خودمم پریو ...

شرایط دکتر رفتن نداری میتونی بری داروخانه بهت کمک میکنن 

مفنامیک ربطی ب لکه بینی نداره

اگه ورزش کنی هزینه هات کم میشه ضخامت رحمت کمه که بعد پاکی تا تخمک گذاری مرتب لوبیا سبز آبپز کن بخور ...

لوبیا سبز تنبلی رو درمان میکنه؟ یا برای بارداری کمک میکنه؟

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...