2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180080 بازدید | 1057 پست
بازم بگید خانوما قبل ازدواج حق طلاق نگیرنبازم بگید با مرد خوب ازدواج کنی حق طلاق هم نگیری خیالت راحت ...

دادگاه بهش حق طلاق میده چون بدون اجازه زن اول بوده

خودش نمیخواد طلاق بگیره

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطشون محکم نشه!!!محکم شد وقتی از بچه هاشو تو گذشت که با اون باشه رابطش با اون محکم شد وقتی بچه آور ...

میدونم عزیزم،خیلیابهم گفتن،رییس کل دادگستری شیرازوقتی داستان روفهمیدگفت‌توحیفی بروجداشوبچه هاروهم بده به خودش من‌توی همه چیزهواتودارم گفتم من نمیتونم بچه هاموول کنم

این مرد به درد نمیخوره که بخوای حفظش کنی. اگر میتونی فقط توی خونه بمون و بزار خرجیتونو بده ولی به خودت راهش نده و یه اصلا امید نده ،این ادم دو روز دیگه از اینم کنده بشه میره بعدی . روش حساب عاطفی باز نکن . ولی بمون تا مادر بکنی برای بچه هات فقط و فقط و کلا مه ش رو توی دلت بکش . بهشم بگو میدونم این رو هم ول کنی میری بعدی پس مطمئن باش اصلا برام مهم نیستی و ارزشی نداری 

این صیغه ایا هرزن از کجا معلوم اصلا بچه های شوهرت باشن

دقیقا استارتر به شپوهر احمقت بگو برو ازمایش دی ان ای از بچه زنه بگیر

مردا احمق و کودنن تو باید روشنش کنی هی از زنه بدگویی کن گذشته شو به روی شوهرت بیار تا ازش دلچرک بشه

زنه صیغه ای مگه زن زندکی میشه اخه

بازم بگید خانوما قبل ازدواج حق طلاق نگیرنبازم بگید با مرد خوب ازدواج کنی حق طلاق هم نگیری خیالت راحت ...

نه به خدا،من وشوهرم به قدری عاشق هم بودیم که‌همه به زندگی ماحسودی میکردن آخرش هم تونستن به بزنن زندگیمونو،حق طلاق بگیریدحتما هرکس که میخوادازدواج کنه

من خودم صیغه را گلا حرام میدونم قبول ندارم ولی روستای مادری من یک زن شوهر بچه دار نمیشدن یادمه یک زن ...

اره خیلی عادی شده نمیدونم چرافکرمیکنن من دارم دروغ میگم آخه مگه من مرض دارم

باباداره گریه میفته خودش پشیمونه ازغلطی که‌کرده ولی هیچ راهی نداره

بهش بگو زنه رو ببره بچه دومشو سفط کنه

تو که طلاق بگیر نیستی عزیزم لااقل نذار شوهر احمقت ب گا بره

بشین باهاش حرف بزن بگو این زنه هرزه س نه به خاطر من به خاطر خودتم که شده نجات بده خودتو بگو دوتا بچه از زن صیغه ای میخوای جیکار ؟؟؟؟