2777
2789
عنوان

حق بامن یا شوهر م

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 74 پست
من جات بودم غذای بی مزه و بدطعم درست میکردم میدادم به خوردش و تقصیرار رو مینداختم گردن رب خواهرش🤣🤣 ...

رب خوب خریدم گفتم ببین این رب کیفیت داره. گفت نا مال خواهرم بهترم هست. پدوتر از این حرفاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکول نمیفهمه اصلا

خب عزیزم ممکنه بفهمه و خودشو زده باشه ب نفهمیدن وقتی چندبار بخاطر رب بی کیفیت طعم غذاهاتم قشنگ نشد اونموقع میره یه رب بهتر میخره بابت اینجور چیزا سعی کن با عصبانیت نگی چون مردا فک میکنن هرچیزی ک از سمت خونوادشون بیاد عالیه و زنشون داره الکی. گیر میده

رب خوب خریدم گفتم ببین این رب کیفیت داره. گفت نا مال خواهرم بهترم هست. پدوتر از این حرفاس

چرا بحث میکنی باهاش ول کن

کم کم بریز دور

یا بده همسایه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

یعنی ایشون رو گرسنه نگه داشته بعد رفته رب ترش شده پارسال از خواهرش گرون خریده؟ خودش داره میگه گردو خ ...

ببین عزیزم گفتم‌گردو رو با پول خودم خریدم .من خودم ملک دارم بهم ارث رسیده اجاره دادم از اون خرج میکنم شوهرمم کارمند ساده است وضعمون بدنیست دستمون به دهنمون میرسه .ولی انچنانی نیست که اینطوری پول حیف ومیل کنه .شوهرم همیشه حساب پولشو داره . 

از اول نباید ری اکشن نشون میدادی 

همون روز اول غذای بدطعم درست میکردی 

حالا استفاده کن دیگه چاره ای نیس

دفعه دیگه وقتی فقط تو و خارشوهرت بودین به خارشوهرت بگو ربت بی کیفیته 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
تو هیچیش نگو بزار بخره توام بریز دور و بهش نگو که ریختی بعدم اگه پرسید بگو کیفیت نداشت کپک زدوالا بخ ...

اگه خواهرشوهزت تولدت ی مقدار ناچیز بده و شوهرت برا تولد اون بهش پول زیادی بده چطور میفهمونی کارش اشتباهه؟

از اول نباید ری اکشن نشون میدادی همون روز اول غذای بدطعم درست میکردی حالا استفاده کن دیگه چاره ای نی ...

بحث من سر رب نیست میگم چراباید براش حرف من مهم نباشه. چرا بایه انتقاد من انقد جبهه میگیره. فحش واز این ادا اصولا درمیاره احمق

اولا منم پابه پاش خرج میکنم .اون رب خریده من گردو وچیزای دیگ . دارم اروم باهاش صحبت میکنم چراباید دا ...

مگه ما اشغال خوریم آرومه ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اگه خواهرشوهزت تولدت ی مقدار ناچیز بده و شوهرت برا تولد اون بهش پول زیادی بده چطور میفهمونی کارش اشت ...

من اصلا در مورد اینجور مسائل با شوهرم بحث نمیکنم چون شوهرم همیشه تعادلو رعایت کرده بین ماها

ولی یه جاهایی که دیدم پول واسه دخترخاهرش ریخته اصلا به روم نیوردم چوم میدونم که برا منم بهترینو جبران میکنه.

شما مشکلتون اینه با شوهرت؟؟؟؟