2777
2789
عنوان

حق بامن یا شوهر م

887 بازدید | 74 پست

ازش بدم‌میاد خواهرش باغ دارن رب پخته واصلا واصلا مشکل مالی نداره خواهرش رفت ازخواهرش رب ترش خریده مال پارسال نصف قیمت.میدونم به خاطر قیمتش نیست چون گرونتره میگفت میخرید .خواهرش خودش میدونه ربش کیفت نداره ارزون داده .منم گفتم مگه ما اشغال خوریم  وگفتم چرا خریدز داد زد خفه شو دلم خواسته .منم قهر کردم امدم اتاق .قبلا بهش گفتم این رب کیفیت نداره من ازش استفاده نمیکنم دیگ .ولی باز اهمیت نداد ورفت خریده ازش متنفرم کلی پولشو داد. اگه آدم لارجی بود زورم نمیومد. 

آخرش گرون خریده یا ارزون خریده 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی این چیزا با دعوا بدتر میشه فقط،. الان هم ولش کن بعد از اینکه ماجرای رب تموم شد ریز ریز و بدون دعوا بهش یاد بده از این کارا نکنه، همسر منم اوایل اینطوری بود، نه اینکه بگم چیزی میخرید کل پولش رو برادراش و خواهراش تیغ میزدن، الان دیگه یاد گرفته کاری براشون نمیکنه 

اون اینجوری خواسته به خواهرش کمک کنه ولی دل شمارم باید بتونه به دست بیاره نه اینکه اینجوری جواب بده جو متشنج تر بشه 😐

حالا ربه دیگه یکمی میریزی تو غذا یکم رنگ و یکم مزه میده سخت نگیر

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودش کار‌ کرده پول درآورده خواسته از خواهر خودش خرید کنه. تو رو که گشنه نگه نداشته.

اولا منم پابه پاش خرج میکنم .اون رب خریده من گردو وچیزای دیگ . دارم اروم باهاش صحبت میکنم چراباید داد بزن بگ خفه شو

من جات بودم غذای بی مزه و بدطعم درست میکردم میدادم به خوردش و تقصیرار رو مینداختم گردن رب خواهرش🤣🤣🤣

فرداش رب از بیرون میخریدم و خوب میپختم غذارو تا بش حرفم ثابت بشه🤣🤣🤣🤣

بدون دعوا 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند