عزیزم سهمیه رو که الکی ندارن منم خیلی حسودیم میشد قبلا ولی دیدم واقعا طرف خانواده شهیده پدر نداشته و ...
به جای اینکه کاری کنن طرف با رتبه ۱۰۰ هزار پزشکی بخونه
بیان ۳ سال دبیرستان رو کلاسای کنکوری و کناب تست رایگان و اینا بدن بهشون
حرومشون باشه فردا پس فردا هم میوفتن به جون مردم با خطا های پزشکی جونشون رو میگیرن
دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا تروخدا باشه؟!...🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔
جاریم هم سهمیه ۲۵ درصدی داشت، معدلش نوزده اینا بود، سه سال پشت کنکور موند برا پزشکی و دندان، الان تو پیام نوره، چجوریاس ک برا اون عمل نکرد سهمیه؟🤔 تازه خیلیم میخوند
در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
عزیزم سهمیه رو که الکی ندارن منم خیلی حسودیم میشد قبلا ولی دیدم واقعا طرف خانواده شهیده پدر نداشته و ...
قشنگ تفکر کن و حرف بزن
درسته حقشونه ولی نه تو زمینه ی درس و دانش دخالت کنه
کمک مالی اوکیه خورد و خوراک اوکی ولی تو دررررس؟
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
بقول استادای زمان ما میگفتن سهمیه ای ها کاری با شما ندارند! جدای اینکه بنطر منم بعضیاشون واقعا حقشونه و شرایط درس خوندنشونو تحت تاثیر قرار داده؛ سهمیه ای ها رو خودشون تو خودشون رتبه بندی میکنند و تعداد مشخصی از هر رشته و دانشگاه فقط سهمیه ایه این نیست که مثلا اونو با شما مقایسه کنند و از صندلی شما بدن به اونا